Mladenačka torta je neizbežan detalj na svakom venčanju i privlači mnogo pažnje. Zato je jako važno da izaberete tortu koja će oduševiti sve zvanice i ostaviti ih bez daha. To je jedan od glavnih elemenata venčanja o kome se dugo priča. Stil i veličina torte treba da zavisi od tematike vašeg venčanja, broja gostiju, budžeta ali i da se uklapa u dekoraciju prostora. Ne mora nužno da bude u beloj boji, okruglog ili kockastog oblika. Ako na vašem venčanju imate više stotina zvanica, obradujte goste velikom mladenačkom tortom koja predstavlja pravo umetničko delo. Predstavljamo vam fotografije torti najmodernijeg dizajna, a nadamo se da ćete inspiraciju naći čitajući sledeće stranice.

Profesionalni poslastičari došli su na ideju da naprave tortu inspirisani pričom o Pepeljugi kada joj  ptičice pomažu da se spremi za bal. Svi ukrasi i detalji na ovoj torti su jestivi i to je odličan izbor da se mlađi gosti zabave jedući mladenačku tortu.

svadbena torta Mladenačke torte kao prava, umetnička dela

Torta koja svetli u mraku i menja boje – jedinstveno, unikatno i neobično. Takav efekat postignut je tako što je dizajner iskoristio prorez u kalupu gde je torta smeštena, a sa unutrašnje strane je stavio papirne cevi koje mogu da svetle. Zaista magična, romantična i prelepa torta koja će oduševiti sve mladence.

torta koja svetli Mladenačke torte kao prava, umetnička dela
Comments