Svako od nas voli da ima lepe i uredne nokte. Međutim, ne bi bilo prikladno da se pojavljujete na poslu sa raznobojnim noktima, ili nekim dugačkim nadograđenim “kandžama” koje sijaju u mraku, a cirkoni koji su nalepljeni na sve to zakačinju stvari i blešte na suncu.

Vaši nokti nisu disko kugla, niti bilo šta slično. Zato je najbolja ideja i najbezbednija opcija – francuski manikir.

Ovako možete uraditi i manikir za svoje venčanje. Diskretni i uredni nokti srednje dužine, sa tek istaknutom belom ivicom nikako neće odskakati od ostatka vaše odevne kombinacije.

Međutim, moguće je i sasvim razumljivo, zašto vam je klasični manikir dosadio! Ali bez brige, pokazaćemo vam kako da unapredite ovaj klasičan izgled noktiju.

Francuski manikir ne mora uvek da bude u kombinaciji bele boje i eventualno sa srebrnim detaljima. Posebno će dobro izgledati ukoliko uradite manikir sa krem lakom, sa mat finišom, sa svetlucavim zlatnim vrhom.

wedding nails ideas french manicure gold Francuski manikir: Šest novih načina

Odlična kombinacija je i kombinacija pastelnih boja. Bebi roze i bebi plava odlično idu zajedno i uklopiće se uz vaše letnje kombinacije.

wedding nails ideas french manicure pink and blue Francuski manikir: Šest novih načina

Još jedna varijanta je kombinacija tirkizne i roze boje, ali tako da tirkizna zauzima veći prostor na noktu, dok su vrhovi roze boje. Ovo će svakako biti izbor malo hrabrijih dama.

wedding nails ideas french manicure color blocked Francuski manikir: Šest novih načina

Već dugo vremena je popularno da se radi takozvani “obrnuti frenč”, gde se koren nokta boji u neku drugu boju. Veoma elegantno i sofisticirano izgledaće nokti u svetloroze mat boji, sa svetlucavim česticama pri dnu.

wedding nails ideas french manicure sparkly Francuski manikir: Šest novih načina

A šta mislite o tome da izvučete liniju druge boje sa strane? Kombinacija lila i plave, tako da je lila na većem delu nokta, a plava sa strane, izgledaće veoma moderno, a opet nežno i prefinjeno.

wedding nails ideas french manicure sideways Francuski manikir: Šest novih načina

Lenka Gatić

Comments