Ako ste pod velikim pritiskom i stresom prilikom izbora venčanice iz snova, ne brinite, jer mi imamo rešenje za vas. Evo nekoliko savete za pronalaženje savršene venčanice, pročitajte ih, primenite i ostavite više slobodnog vremena za planiranje ostatka venčanja.

1. Ne birajte vašu venčanicu samo zato što je moderna i u trendu

2. Ne zakazujte probu venčanice kasno u toku dana – ako zakažete termin rano ujutro u prodavnici će verovatno biti manje gužve, a vi ćete dobiti punu pažnju zaposlenih.

3. Nosite raskošan donji veš kada isprobavate venčanice

4. Ponesite fotoaparat i uslikajte se u svakoj venčanici koju isprobate – i zapamtite ogledalo služi da proda venčanicu a kamera nikada ne laže.

5. Isprobajte sve venčanice koje vam se svide – Kada je venčanica na telu žene, ona poprima drugačiji oblik ali i izgled.

6. Ne vodite previše prijateljica na probu venčanica – rezultat će biti negativan, imaćete previše različitih mišljenja i saveta, dodatnog stresa, i nikako nećete napraviti pravi izbor.

7. Ne zaboravite na gornji deo vaše venčanice

8. Ne brinite zbog veličine vaše venčanice – može se desiti da vam odgovara venčanice koja je čak dva do tri broja veća nego veličina koja vama odgovara. Ne opterećujte se time!

9. Ne zaboravite na prikladan aksesoar– kada napavite izbor venčanice- cipele, tašna i nakit su poslednji ukras koji će da upotpuni vaš već savršen izgled.

SLIKA 11 Dobri koraci ka izboru venčanice

Ako se osećate seksi i glamurozno u haljini koja ima i trdicionalne ali i moderne elemente u isto vreme, onda ste pronašle svoju vanvremensku haljinu.

slika 32 Dobri koraci ka izboru venčanice

Dobar grudnjak učiniće da se osećate prijatnije i da vam svaka haljina bolje stoji.

slika 5 Dobri koraci ka izboru venčanice

Haljina može izgledati lepo na vešalici, ali kada je isprobate utisak može biti potpuno drugačiji.

slika 71 Dobri koraci ka izboru venčanice

Vrh haljine je ono što ljudi najčešće primate i ono što će se pojaviti na svakoj fotografiji.

slika 8 Dobri koraci ka izboru venčanice

Obratite pažnju na to kako vam haljina stoji, a ne koja veličina piše na etiketi.

Tekst: Mirjana Bačkonja

Comments