Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Mnogi posmatraju jogu kao samo još jednu u nizu fizičkih aktivnosti. Istina je, zapravo, da joga polako preuzme vaše telo, a zatim i um. Mnogi polaznici joge ostali su joj verni dugi niz godina upravo zbog stvari kojima ih je ova disciplina, ili stanje uma – kako vam drago, naučila.

Mnoge ove savete možete lako primeniti na svoju svakodnevicu, jer istine koje se nauče na podlozi za jogu važe i u životu.

Dišite

Jednostavno je, ali je mnogo važno! Duboko udahnite u nekoliko navrata tokom dana i videćete kako brzo možete uspostaviti fokus i povratiti energiju, pa čak i smirenost. Svaki dan uzimamo manje, plitke udahe, ali kada duboko i sporo udahnete, proizvodite promenu u telu na jednom dubljem nivou. Na ovaj način možemo lako uticati na sopstveno raspoloženje.

Budite ono što jeste

U jogi možete stajati pored balerine koja može da stupi u sve poze bez po muke, ali činjenica je da ona sebi ne postavlja izazove. Ne poredite se sa drugima: radite ono što odgovara vama, učite i razvijajte se.

Iz bola se razvija snaga

Učitelji joge često kažu, tokom baš teških poza, da se treba fokusirati na činjenicu da dok mišić boli – u isto vreme on i jača. To je tako i u životu. Najstrašnije situacije u životu pomogle su nam da postanemo ljudi koji jesmo sada.

YogaInPark 850x567 Životne istine kojima nas uči joga

Otarasite se onoga što vam ne ide u korist

Tokom vežbi, učitelji često nalažu da se kroz vežbe disanja oslobađamo stresa koji nas drži. Da se iščistimo od toksina koji su nam zakrčili um i telo kako bismo bistrog uma mogli da stanemo na noge. Nakon što se otarasite negativnosti, donosićete mnogo bolje odluke. Dozvolite sebi da se oslobodite negativnih misli. Verujte, zaista jeste pitanje izbora.

Poslušajte svoje telo

Joga nalaže da, kada vas boli, recimo, rame – ne forsirate vežbe koje će ga opteretiti. Morate slušati svoje telo i poštovati njegove želje. U životu, pokušavajte da sledite svoje instinkte i ono što vam govori telo… Obično je u pravu.

Una Hadži – Nikolić

Editors choice