Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Ukoliko ste u drugom stanju, naročito ukoliko očekujete prvo dete, pripremite se na neočekivane događaje u životu.

Sve što želite jeste da rodite zdravu bebu. Zbog toga bi trebalo da uvedete neke zdrave navike u svoj život, kao što je unošenje dovoljno vode.

Jedna od osnovnih stvari kada je trudnoća u pitanju jeste to da morate da ostanete hidrirane. Kada ste u drugom stanju morate piti vodu za dvoje!

Povećava vam se količina krvi i izbacujete otpad iz organizma za dvoje, pročišćujući sve kroz bubrege.

Vaša beba konstantno guta amnionsku tečnost i piški u nju! Zato je važno da ovu tečnost održavate svežom tokom dana. To sigurno nećete postići ukoliko pijete kafu za kafom. Ukoliko unesete više od 300 miligrama kofeina tokom dana, povećavate rizik od pobačaja ili prevremenog porođaja. Takođe izbegavajte i gazirane sokove, jer su puni veštačkih zaslađivača.

Zato pijte što više vode i to vodite računa kakve vode. Izbegavajte da pijete vodu iz plastičnih flaša. Pijte vodu sa česme, ali filtrirajte je kako bi bila potpuno čista.

130806203327 large Zdrava buduća mama: Voda, voda i samo voda

Ukoliko je voda u vašem gradu zagađena i morate da pijete flaširanu vodu, pazite koje minerale sadrži i gledajte da ne preterate onda sa unosom nekog sastojka. Zato je možda najpametnije da menjate vodu koju pijete, jer svaka od njih ima drugačiji sastav.

Prednosti unosa dovoljne količine vode jesu to što nećete patiti od konstipacije, umora, hemoroida i infekcije bešike. Takođe nećete imati ni kontrakcije, a i smanjujete rizik od prevremenog porođaja.

Takođe, ako pijete neflaširanu vodu, uradićete nešto dobro za planetu, jer će biti manje plastičnih flaša kojima treba 450 godina da se razgrade!

Lenka Gatić

Editors choice