Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Kada je u pitanju gubljenje nagomilanih kilograma nakon trudnoće, mnoge žene se osećaju kao da ne mogu dobiti ovu bitku. Ukoliko se naglo i brzo vratite na staru težinu, svi će reći da ste monstrumi koji ne vode računa o zdravlju svoje dece, a ukoliko postepeno gubite kilogram po kilogram, reći će da ste slabić koji nema jaku volju.

Većina eksperata slaže se da ne treba da žurite i jurcate u teretanu nekoliko dana nakon porođaja, ali kad je pravo vreme da počnete da radite na svom telu?

Ukoliko je vaša trudnoća protekla bez komplikacija i ukoliko ste imali i porođaj bez problema, mogli biste da počnete sa mršavljenjem već nakon šest nedelja od porođaja. Postavite ciljeve, napravite realan plan i samo napred!

Ipak vodite računa, jer sada imate dete o kome treba brinuti. Treba da dojite, da budete u stanju da se budite tokom noći, da ustajete rano ujutru i za sve to vam treba mnogo energije. Zato nema gladovanja, već samo zdrava ishrana.

pros and cons of losing weight fast after pregnancy cielg 1 Za i protiv mršavljenja nakon trudnoće

Ako što pre počnete sa dijetom, pre ćete se dobro osećati u svom telu i moći ćete da nosite svoju staru garderobu i sve te divne haljine koje su već čekale u ormaru dok ste bile trudne. Ali imajte u vidu da osim što naglo mršavljenje može uticati na vaše zdravlje, kada postepeno mršavite efekti će biti dugotrajniji. Ne želite da odmah smršate deset kilograma, a onda se opustite i vratite petnaest.

Ukoliko budete vodili računa o svom zdravlju, uskoro ćete moći da planirate i drugu trudnoću.

Lenka Gatić

Editors choice