Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Najvažniji trendovi venčanica u 2020.

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Najbolji momenti venčanja u filmu “Downton Abbey”

Kada je u pitanju gubljenje nagomilanih kilograma nakon trudnoće, mnoge žene se osećaju kao da ne mogu dobiti ovu bitku. Ukoliko se naglo i brzo vratite na staru težinu, svi će reći da ste monstrumi koji ne vode računa o zdravlju svoje dece, a ukoliko postepeno gubite kilogram po kilogram, reći će da ste slabić koji nema jaku volju.

Većina eksperata slaže se da ne treba da žurite i jurcate u teretanu nekoliko dana nakon porođaja, ali kad je pravo vreme da počnete da radite na svom telu?

Ukoliko je vaša trudnoća protekla bez komplikacija i ukoliko ste imali i porođaj bez problema, mogli biste da počnete sa mršavljenjem već nakon šest nedelja od porođaja. Postavite ciljeve, napravite realan plan i samo napred!

Ipak vodite računa, jer sada imate dete o kome treba brinuti. Treba da dojite, da budete u stanju da se budite tokom noći, da ustajete rano ujutru i za sve to vam treba mnogo energije. Zato nema gladovanja, već samo zdrava ishrana.

pros and cons of losing weight fast after pregnancy cielg 1 Za i protiv mršavljenja nakon trudnoće

Ako što pre počnete sa dijetom, pre ćete se dobro osećati u svom telu i moći ćete da nosite svoju staru garderobu i sve te divne haljine koje su već čekale u ormaru dok ste bile trudne. Ali imajte u vidu da osim što naglo mršavljenje može uticati na vaše zdravlje, kada postepeno mršavite efekti će biti dugotrajniji. Ne želite da odmah smršate deset kilograma, a onda se opustite i vratite petnaest.

Ukoliko budete vodili računa o svom zdravlju, uskoro ćete moći da planirate i drugu trudnoću.

Lenka Gatić

Editors choice