Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sve što u poslednje vreme čitamo i sve što u poslednje vreme čujemo su saveti kao da održimo liniju, kako da jedemo, šta da jedemo, u kojoj količini, itd. I često su ti saveti pogrešni jer ih pišu oni koji nisu sigurni kako sve funkcioniše, ali ipak žele da daju savet, ili jedan te isti savet ne funkcioniše na svakome. Mi smo sastavili listu od pet saveta u kojoj su nam asistirali nutricionisti i lični treneri.

1. Dan bez mesa

Ako konzumirate manje mesa i više povrća, obezbeđujete sebi kartu do zdravlja. Vegeterijaci su u manjoj opasnosti od srčanih oboljenja za čak 32%. Gledajte da imate nekoliko dana bez mesa nedeljno kako biste dali zdravlje svom telu.

2. Izbacite kofein

Kuvate još jednu kafu dok se spremate za grad? Kofein vas podiže samo da bi vas spustio. Tako da, sprečite tu emotivnu i psihičku turbulenciju tako što ćete umanjiti unos kofeina i ograničiti ga na svega nekoliko šoljica nedeljno. Uzmite šolju zelenog čaja za lepši i zdraviji početak dana.

3. Jedite zeleniš

Zeleniš sa puno lišća pomaže detoksikaciji jetre tako što “izbacuje” toksine iz tela. Gledajte da napunite tanjir brokolima, spanaćem ili nečim sličnim, kako biste imali čistu kožu i ravan stomak.

slikaaa Wannabe Magazine: Pet lakih načina da jedete zdravo

Jedite zdravo!

Nastavak pročitajte ovde!

 

Editors choice