Skoro da nema ničeg lepšeg od dugih, toplih poljubaca dok oko nas pada sneg, kiša, duva vetar, ali, znate šta posle toga sledi – ispucale usne koje nas tako peku! Naravno, hladno i vetrovito vreme samo po sebi čini naše usne suvim i osetljivim, tako da ne napadajte odmah svoje partnere! Umesto toga, poslužite se našim savetima za negu usana, pa vam ni zima neće moći ništa.

Zbog vremenskih (ne)prilika, upravo ovo godišnje doba zahteva najviše nege i to celog tela, bukvalno, od glave do pete. Čini se kao da, prosto, počinjemo da se sušimo i gubimo sjaj i energiju koje smo pokupili tokom leta. A to nama, devojkama, baš teško pada!

I nemojte da mislite da ste sa kosom i kožom završili sa negovanjem. Tu su i usne, najlepši deo lica koji često prvo ’pada’ u oči.

Usne Wannabe Magazine: Nega usana tokom zime

Zima, zima, e pa šta je, meni su usne lepe i negovane!

Prvo i prvo, imajte uvek labelo kod sebe i mažite ga svaki čas! Tako će vam usne uvek biti nežne i meke. Takođe, možete koristiti i kokosovo ulje čiju ćete malu količinu stavljati ujutru i uveče. Ulju je potrebno malo da odstoji, a onda će ga usne upiti. Biće nahranjene i negovane, a imaće i divan miris.

Nastavak pročitajte ovde!

 

Comments