Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Ovog leta nemojte misliti na brze, nedelotvorne dijete. Svetski popularna UN dijetakonačno je dobila naslednicu. U ovim vrelim danima okrenite se novom izumu – dijeti 5:2i gledajte kako se kilogrami tope, a da pritom ne morate da gladujete.

Ova dijeta nastala je kao plod saradnje nutricionistkinje Mišel Harvi (Michelle Harvie) i onkologa Tonija Hovela (Tony Howell) u želji da onima koji vole ukusnu hranu omoguće da ipak izgube višak kilograma. Njihova knjiga “Brza dijeta” zapalila je Veliku Britaniju i SAD, i postala most koji spaja ukusnu hranu i vitku liniju.

slika2. Wannabe Magazine: Dijeta 5:2

Dženifer Lopez je samo jedna od poznatih koja je zadovoljni korisnik ovog načina ishrane

Sama dijeta proistekla je iz naučnih istraživanja obavljenih na institutu Genesis Breast Cancer Prevention u Mančesteru. Ustanovljeno je da je višak kilograma povezan sa ovom opakom bolešću, te su naučnici 2006. godine pokrenuli istraživanje ne bi li našli novi način za oslobađanje od prekomerne težine. Želeli su dijetu koja neće biti neprovereni marketingški trik, niti imati svima nama poznati jo-jo efekat. Stoga, zamislili su dijetu 5:2 kao mehanizam koji deluje ovako: smenjivanje dana kada se hranimo kao i obično sa danima posta dovešće nas do očekivanih rezultata.

Nastavak pročitajte ovde!

 

Editors choice