Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

 

Mnogi koji kreću da vežbaju nisu sigurni koja uputstva da prate i kojoj ishrani da se okrenu. Razgovarali smo sa stručnjacima i saslušali njihovo mišljenje o energetskim pićima koja su sve češće korišćena od strane što početnika, to i iskusnih sportista. Pročitajte.

Mišljenje nutricionista

Sportska pića su posebna formulacija prehrambenih proizvoda koji sadrže mešavinu šećera poznatih po tome što daju glukozu mišiću koji vežba, kao i koncentrovane mineralne soli koji se nalaze u znoju. Sportska pića imaju duplu funkciju: 1) Da daju gorivo mišićima; 2) Da pomognu pri hidrataciji. Sportska pića su najkorisnija sportistima koji su deo elitnih sportova gde trening traje duže od 60 ili 90 minuta, ili za pojedince koji često imaju grčeve tokom intenzivne fizičke aktivnosti.

Uz prosečnu bočiću od 600ml sportskog pića, sadržaj se svodi na devet kašičica šećera– i ukoliko niste sportista, ne treba vam ovako nešto. Ako volite da pijete slatka, sportska pića, potražite ona u kojima nema šećera, a koja će vam i dalje dodati izgubljene soli i pomoći u hidrataciji.

slika sport Wannabe Magazine: Da li su sportska pića zdrava?

Nastavak pročitajte ovde!

 

Editors choice