Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Za povrće se zna da je najbolji prirodni izvor zdravlja. Međutim, većina nas nije ni svesna koliko vitamina ima povrće koje konzumiramo svakodnevno ili izbegavamo da konzumiramo! Pogledajte ovu listu od pet vrsta povrća koje smo ovog puta izabrali da predstavimo, i iznenadićete se koliko je, zapravo, delotvorno!

Slatki krompir

Ova namirnica je puna nutritijenata koji sprečavaju rak – vitamin A, C i magnezijum. Takođe su dobar izvor vlakana i gvožđa, pa ne samo da daju energiju nego i pomažu digestivnom sistemu.

Povrce Sta je preporucljivo da konzumirate2 Povrće: Šta je preporučljivo da konzumirate?

Hranite se zdravo

Patlidžan

Pun nutritijenata koji su dobri za srce, patličan je bogat antioksidantima kao što su nasunin (jedinstven sastojak koji štiti moždane ćelije od oštećenja), i baš zato što je pun vlakana i potazijuma, istraživači veruju da upravo ova biljka može da smanji šanse od šloga i demencije.

Paprika

Bilo da preferirate crvenu, narandžastu, žutu ili zelenu, paprike su pune nutrtijenata dobrih za srce, kao što su likopen i folna kiselina. I nedavna istraživanja ukazuju da, ukoliko se unosi svaki dan paprika može da umanji rizik dobijanja raka pluća, debelog creva, bečike i pankreasa.

Spanać

Ovaj proizvod pun hlorofila je sjajan izor gotovo svakog vitamina i hranljivog sastojka koji je potreban vašem organizmu. Naučnci veruju da je ishrana puna spanaća odlična za prevenciju svih bolesti, od srčanih oboljenja do raka debelog creva, od artritisa do osteoporoze.

Crni luk

Ovo povrće je odlično za ljude koji pate od (ili su pod rizikom da razviju) osteoporoze. Ovo je zbog toga što je crni luk pun peptide koji se naziva GPCS, za koji naučnici veruju da usporava gubitak kalcijuma iz organizma. Crni luk može da bude koristan i u borbi protiv srčanih oboljenja i dijabetesa jer je pun vitamina C i folata.

Hranite se zdravo, te i živite zdravo!

Maja Luković

Editors choice