Kokosovo ulje je jedna od namirnica koju slobodno možete koristiti i tokom trudnoće. Ovo ulje je veoma zdravo jer sadrži nezasićene masne kiseline i vitamine, a dobro je i u sprečavanju i lečenju mnogih bolesti. Kokosovo ulje takođe ima antivirusno i antibakterijsko dejstvo. Pogledajte kako ga možete koristi tokom trudnoće.

Koristite ga kao suplement

Prednost kokosovog ulja jeste to što sprečava pojavu bakterija i virusa, pa ga tokom trudnoće možete koristiti u vidu suplemenata. Pre nego što unesete neki suplement u svoju ishranu, naročito tokom trudnoće, trebalo bi da se posavetujete sa svojim lekarom. Međutim, ovo prirodno ulje od kokosa ne bi trebalo da ima negativne efekte na vaše zdravlje i zdravlje vaše bebe.

Suplement Kako da koristite ulje od kokosa tokom trudnoće?

Uklanjanje strija

Zaboravite na skupe preparate za uklanjenje strija, jer vam u tome može pomoći kokosovo ulje. Neka jedna teglica uvek bude pored vašeg stočića kako ne biste zaboravili da ga redovno nanosite na mesta na kojima se nalaze strije.

strije Kako da koristite ulje od kokosa tokom trudnoće?

Stavite ga u zeleni smoothie

Kada pravite ovaj ukusni i zdrav napitak, dodajte u njega ulje od kokosa. Ovaj smoothie možete napraviti od banane, spanaća i krastavca i u njega staviti kašičicu ulja od kokosa.

Sip Vitagreen Smoothie Kako da koristite ulje od kokosa tokom trudnoće?

Comments