Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Najbolji momenti venčanja u filmu “Downton Abbey”

Najlepši jesenji nevestinski buketi

Dekorativni dodir jeseni na tvom venčanju

Horoskop otkriva: Kako bi izgledala tvoja savršena prosidba?

Čudesni nevestinski buketi – koji nisu cvetni

10 dana pre venčanja – 10 stvari koje ne smeš da zaboraviš

Najlepši hoteli za medeni mesec – za ljubitelje vina

Fotografije sa venčanja koje moraš imati

Koristite probiotik

Lekari predlažu da pijete jedan probiotik dnevno, jer pomaže jačanju imunog sistema. Možete početi da uzimate probiotik mesec dana pre venčanja i nastaviti sa tom praksom i mesec dana posle.

Zdrav san

Još jedan očekivani savet – nemojte prevrtati očima, samo zato što i vrapci znaju da treba da spavate noću sedam do osam sati. To je jednostavna istina. Telu morate pružiti prilikun da se odmori i regeneriše, a mozgu da procesuira nesvesne sadržaje kroz snove. Ako se svakodnevno iscrpljujete i ne uspevate da se naspavate, sigurno ćete se razboleti.

Vratite se lagano u rutinu

Ako ne idete na medeni mesec, uzmite ipak barem nekoliko dana odmora posle venčanja, jer vam je potrebno da se odmorite i pripremite za povratak u dnevnu rutinu. Ne pravite nikakve planove za tih nekoliko dana, nemojte izlaziti, ni okupljati društvo, posvetite se sebi i partneru, stvorite uslove za opuštanje. Kad nemate šta drugo da radite, verovatno ćete umeti da uživate u lenstovanju. Sve što treba da radite, može da sačeka – i otvaranje poklona i sređivanje stana i pisanje zahvalnica, i sređivanje foto-albuma sa venčanja. Nekoliko dana posle venčanja, jednostavno ostavite sve kako se zateklo i bavite se ispijanjem vode, romantičnim šetnjama, gledanjem filmova, vođenjem ljubavi…

Naslovna fotografija: instagram.com/brides

Brankica Milošević

Editors choice