Koji model venčanice je pravi za tebe?

Dekoracija za venčanje koja će ti uštedeti novac

Strategije koje mogu da preporode tvoj uspavani brak

Popularni trendovi za letnja venčanja

Odaberi pravi trenutak za venčanje uz pomoć astrologije

Večita dilema: Treba li da pozoveš na svadbu šefa i kolege?

Zašto si najbolja mama na svetu?

Venčanice u boji u koje ćeš se zaljubiti na prvi pogled

Najbolje destinacije za medeni mesec za svako godišnje doba

#ISaidYes: Originalni opisi fotografija kojima možeš da potvrdiš da si se verila

Ako stalno decu koristite kao argument zašto ne vežbate, vreme je da prestanete, jer niko vam ne veruje!

Bez šale, shvatamo da imate previše obaveza oko njih i da nakon trčkaranja za njima nemate snage ni da odete do teretane, a kamoli vežbate. Prosto, sada imate druge prioritete i vreme koje biste posvetili sebi radije opet posvetite porodici.

Ali neke mame se slažu da vreme koje bi trebalo izdvojiti za sebe nije nimalo sebično – to je vaše zarađeno vreme i vrlo vam je potrebno!

family stretching1 Iako imate decu, imate vremena za vežbanje!

Lako je ubediti sebe i druge da nemate vremena za vežbanje, ali hajde prihvatite ovo kao izazov! Pokušajte da ga nađete.

Prvo odredite svoj cilj. Želite li da smršate, da budete u formi ili da se bavite plesom ili nekim sportom koji volite? Kada to odlučite, lakše ćete izabrati tip treninga, a i ubediti sebe da izdvojite sat ili dva da biste trenirali.

Ako se odlučite da trenirate kod kuće, to vam je najrizičnija opcija. Rizična u smislu da ćete teško uspeti. Kada ste u teretani, naročito na grupnom treningu, dok se okrenete proći će sat vremena, a kod kuće ćete posle pet minuta već smisliti šta ste to “veoma važno” zaboravili da uradite.

Ako nemate kome da ostavite decu na čuvanje, možete i njih uključiti u svoje časove vežbanja. Em će se zabaviti, em izboriti da će hteti da spavaju čim stignu kući, pa ćete dobiti dodatno vreme za sebe.

Kada završite sa treningom, nemojte se vratiti kući, leći, jesti i ne mrdati se do sledećeg treninga! Gledajte da stalno budete u pokretu! Izvedite psa u šetnju, vodite decu u park, šetajte dok telefonirate sa prijateljicom, sređujte kuću…

Ubrzo ćete videti rezultate i biti još srećniji, jer ćete se osloboditi stresa i dovesti svoju liniju do savršenstva.

Lenka Gatić

Editors choice