Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Ako stalno decu koristite kao argument zašto ne vežbate, vreme je da prestanete, jer niko vam ne veruje!

Bez šale, shvatamo da imate previše obaveza oko njih i da nakon trčkaranja za njima nemate snage ni da odete do teretane, a kamoli vežbate. Prosto, sada imate druge prioritete i vreme koje biste posvetili sebi radije opet posvetite porodici.

Ali neke mame se slažu da vreme koje bi trebalo izdvojiti za sebe nije nimalo sebično – to je vaše zarađeno vreme i vrlo vam je potrebno!

family stretching1 Iako imate decu, imate vremena za vežbanje!

Lako je ubediti sebe i druge da nemate vremena za vežbanje, ali hajde prihvatite ovo kao izazov! Pokušajte da ga nađete.

Prvo odredite svoj cilj. Želite li da smršate, da budete u formi ili da se bavite plesom ili nekim sportom koji volite? Kada to odlučite, lakše ćete izabrati tip treninga, a i ubediti sebe da izdvojite sat ili dva da biste trenirali.

Ako se odlučite da trenirate kod kuće, to vam je najrizičnija opcija. Rizična u smislu da ćete teško uspeti. Kada ste u teretani, naročito na grupnom treningu, dok se okrenete proći će sat vremena, a kod kuće ćete posle pet minuta već smisliti šta ste to “veoma važno” zaboravili da uradite.

Ako nemate kome da ostavite decu na čuvanje, možete i njih uključiti u svoje časove vežbanja. Em će se zabaviti, em izboriti da će hteti da spavaju čim stignu kući, pa ćete dobiti dodatno vreme za sebe.

Kada završite sa treningom, nemojte se vratiti kući, leći, jesti i ne mrdati se do sledećeg treninga! Gledajte da stalno budete u pokretu! Izvedite psa u šetnju, vodite decu u park, šetajte dok telefonirate sa prijateljicom, sređujte kuću…

Ubrzo ćete videti rezultate i biti još srećniji, jer ćete se osloboditi stresa i dovesti svoju liniju do savršenstva.

Lenka Gatić

Editors choice