Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Da li postoji način da jedete na brzinu, da to bude jeftino, a da pritom bude i zdravo? Naravno da je moguće! Uz naše predloge i sugestije, videćete kako uopšte nije teško da se hranite zdravo. I da, zabluda je da vam za to treba mnogo vremena i para.

Velika količina mesa

Kupite velike količine pilećeg, goveđeg ili ćurećeg mesa i ribe i jedan dan spremite sve to. Neki deo sa začinima, neki sa omiljenim sosom, kuvano, pečeno… Spakujte sve u male kese i ubacite u frižider. Tako će vam nadohvat ruke biti zdravi obroci.

Zdrava hrana

Kupite grickalice u zdravoj hrani! Semenke, bademi, neljuštreni kikiriki, sve to će biti mnogo jeftinije ukoliko kupite u obližnjoj zdravoj hrani, a svakako mnogo zdravije nego grickalice iz supermarketa.

Jedite kod kuće

Skoro uvek je jelo kod kuće jeftinije i zdravije nego ukoliko jedete napolju. Kada se vraćate sa posla, suzdržite se da ne kupite picu ili hamburger, već dođite kući, pa sa svojom porodicom uživajte u domaćim jelima.

post 8 Benefits of Eating at Home Hranite se zdravo: Brzo, a nije skupo

Servirajte hranu u malim tanjirima

Istraživanja su pokazala da većina ljudi ne stane sa jelom kada se zasiti, već jede dok ne “počisti” sve iz tanjira. Zato je bolje da sipate svoj obrok u manje tanjire. U veliki tanjir biste nesvesno mogli da sipate i dve porcije i sve to pojedete, a da i ne primetite da vam je mnogo. Zato, pamet u glavu i male tanjire u ruke!

Spakujte ručak za posao

Koliko nije dobro da ne jedete dok ste na poslu, jer ćete se pretrpati hranom čim se vratite kući, toliko nije ni dobro da non-stop nešto grickate. Odredite pauzu za ručak, a u kutiju spakujte zdrav obrok koji ćete tada pojesti. Tako nećete pregladneti i biti u iskušenju da kasnije unesete mnogo više hrane nego što vam je potrebno.

Pijte običnu kafu

Umesto da uzimate kafu za poneti sa ukusima, masnim mlekom i mnogo šećera, bolje napravite pravu domaću kafu bez mleka. Slatke kafe sadrže gomilu praznih kalorija koje vas neće zasititi već samo učiniti debljim.

Lenka Gatić

Editors choice