Smena godišnjih doba, a posebno dolazak leta nagoveštavaju promene načina življenja, a pre svega podrazumeva se promena na vagi.

Ne očekuju svi da ona očita deset kilograma manje, ali bilo bi redno da se ne vidi taj višak i da salo na stomaku ne ide na ekskurziju.

Znatiželjni pogledi kako na plaži, tako i na bazenu, pa čak i na ulicama upozoravaju nas da treba krenuti sa dijetom čim pre, a jašta da nikada nije kasno opametiti se i visokokaloričnoj hrani reći “ne”.

Znamo da je teško odmahivati glavom kada glad izjeda, ali smo baš zbog toga otkrili dijetu koja ne samo da će raditi umesto vas, već će vas naterati da napravite pravi izbor i poradite na sebi.

Izbor je i glavna stavka ove dijete. Pa naravno da ne možete smršati ukoliko ne birate šta jedete, već trpate šta vam padne pod ruku.

Ovako: najbolje dijete sastavljene su od jednostavnih namirnica bogatih proteinima, a siromašnim kalorijama.

Tako se težina postepeno skida, a osmeh na vašem licu širi od uveta do uveta!

Ovo je odlična garancija da se kilogrami ni kasnije neće vratiti, jer vi stvarate naviku da se hranite zdravo, pa to može da se pretvori u rutinu koja će negovati i činiti vaš organizam zdravim, a telo će biti vitkije nego što je ikad pre bilo.

118 Hit dijeta: Više proteina, manje kalorija

Za doručak preporučujemo da konzumirate: jaja, po mogućstvu pržena ili kajganu, i dozvoljeno je uneti jednu krišku hleba, dok se možete zasladiti kajsijom ili nekim drugim voćem, a takođe i kafom.

Za ručak je dozvoljeno unošenje mesa, ali nikako u kombinaciji sa testeninom.

Ukoliko preterate količinski, to bi bio veliki šok za vaš organizam, a sva hrana momentalno će stvoriti naslage na vašem telu.

Da ne zaboravimo i povrće i paradajz, koji su odvajkada bolja alternativa od drugih visokokaloričnih namirnica ili na primer, brze hrane.

Za večeru: Što ne biste napravili neki smoothie od povrća ili pak neki zdravi napitak bogat vitaminima.

Imajte na umu da se kalorije posebno talože uveče pred spavanje, jer se ne bavite nekom aktivnošću, a statičnost organizma i te kako može dovesti do stvaranja velikih problema po pitanju kilograma.

Ovo je naš predlog za tri obroka u toku dana. Voleli bismo da čujemo da ste oslabili koji  kilogram, a pre svega da vam je povrće leglo i da prija vašem stomaku.

Želimo vam mnogo sreće u misiji skidanja kilograma.

I ne zaboravite važnu stvar: Nikad ne treba odustajati!

Izvor fotografija: dijetaizdravlje.com, elle.ro

Violeta Stojanović

Comments