Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sa negom grudi treba početi na vreme i to sa optimizmom i velikom željom. Malo truda, mnogo volje i grudi će vam dobiti na volumenu, a vi na samopouzdanju. Upornost će se isplatiti, a vi ćete nakon svih ovih isprobanih saveta zasigurno uživati u rezultatima. Bez odlaska pod nož i plastične hirurgije.

Dajte na volumenu

Ključ je u haljini koja će naglasiti vaše grudi, bile one male ili velike. Treba da poseduje nešto poput omotača, što će stanjiti vaš stuk do najmanje tačke. Onda će vaše grudi biti u prvom planu, a ovako su i savršeno naglašene. To su obično haljine sečene u struku ili imaju mašnu koja se vezuje, napred ili pozadi.

Slika 122 Do savršenih grudi u nekoliko koraka

Pravi primer jedne takve haljine

Ukrasite svoj dekolte

Pored toga što želite da imate savršen dekolte, veoma je važno naglasiti ga. To možete postići uz pomoć neke efektne i glomazne ogrlice koja će mamiti poglede i žena i muškaraca.

Ispravite se

Uz savršen dekolte nikako ne idu savijena ramena ili pogrbljen stav. Isprsite se i odmah ćete svima staviti do znanja da ste ponosne na ono što imate. Možda pri pomenu to deluje jednostavno, ali držati uspravan stav nije nimalo lako, a najlakše je ako vam to pređe u naviku. Mnoge žene čak stavljaju u senku svoje grudi zbog nepravilnog držanja. Ispravite ramena i povucite ih nazad. Primetićete kako vam grudi deluju podignutije i čvršće. Nije sve u silikonima, malo je i u navici.

Slika 38 Do savršenih grudi u nekoliko koraka

Ne stidite se onoga čime vas je majka priroda darovala

Većina žena ima jednu dojku neznatno manju od druge. Zato je i većini žena problem da nađe odgovarajući grudnjak. Stručnjaci preporučuju da se uzme grudnjak koji odgovara većoj dojci, a da se silikonski umeci koriste za onu manju. Ljudskom oku se dopada simetrija, pa ne ide da leva bude veća od desne. Zanimljivo je to da su mnogi uvereni da je leva dojka veća zbog toga što se srce nalazi na levoj strani grudnog koša. Mada su ta uverenja nepotvrđena.

Slika 461 Do savršenih grudi u nekoliko koraka

Na dobrom putu do savršenog dekoltea

Iskoristite svoju kozmetiku

Kako ne biste kupovale određeni kozmetički preparat kojim bi mazale svoje grudi, što da ne iskoristite losion koji koristite za lice i premažete ih s vremena na vreme. Preporučljivo je nežno masiranje odozgo nagore i to dva puta dnevno. To se najviše odnosi na predeo koji je i najviše vidljiv. Biće glatkije i lepše s godinama.

Vežbe za grudi

Grudi su malo veća grupa mišića i zahtevaju više vežbe i pažnje. O lepim, oblikovanim, čvrstim grudima mašta svaka žena. Najpoželjnije su efikasne vežbe kojima ćete ojačati mišiće ispod tkiva grudi. Upotreba tegova je najednostavniji  način da se poveća masa i popravi izgled. Vrlo brzo ćete primetiti da ste promenili držanje i učvrstili grudi.

Slika 551 Do savršenih grudi u nekoliko koraka

Stanite, raširite ruke sa dlanovima okrenutim prema napred. Udahnite i raširite ruke pomerajući ih ka leđima. Zadržite ih u tom položaju 60 sekundi

Dozirani dekolte

Ne ide da devojka ima dekote na izvolte, toliko dubok da više otkriva nego što pokriva. Ugledajte se na poslovne devojke, koje otkriju dekolte dovoljno da zagolica maštu. Zauzvrat dobićete poštovanje i poglede uperene u vaš mistični dekolte.

Ne dozvolite da vam ispadaju iz grudnjaka

Veoma ružno deluje kada se grudi prelivaju iz grudnjaka. Bolje pronađite odgovarajuću korpu koja će ih cele zadržati unutra. Tako ćete malo manje obraćati pažnju na njih i ujedno će vam grudnjak biti komotniji.

Slika 63 Do savršenih grudi u nekoliko koraka

Brže ćete obavljati sve poslove sa njim

Bronzer

Što da ne iskoristite bronzer kako biste ih vizuelno ulepšale? Samo nekoliko pokreta i dobiće na sjaju, ali i dubini.

Spavajte na leđima

Trećinu svog života provedemo u spavanju. Ukoliko spavate ne grudima, vremenom se stvaraju bore na njima. Kako bi izbegle ove ružne probleme, preventive radi, spavajte na leđima.

Investirajte u kvalitetan grudnjak

Dalje od jeftine robe i običnih “push up-ova”, nalazi se kvalitetan grudnjak koji će pomoći da vaše grudi izgledaju čvršće i lepše. Nije u pitanju magija, već žice koje ne ispadaju i ne stežu.

Tekst: Violeta Stojanović

Editors choice