Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Ove godine Vichy predstavlja inovativan proizvod toliko zabavan da deca žele da ga koriste sama, uz podjednako efikasnu zaštitu da roditelji mogu biti mirni: Nova Capital Soleil super pena za decu SPF 50 pruža izrazito visoku zaštitu uz visoku vodootpornost za ubrzane dečije dane. Revolucionarna tekstura boje breskve i slatkog mirisa, lagana je i nežna i posebno prilagođena osetljivoj dečijoj koži. Idealna zaštita dečije kože od sunca više nije san – uz novu Capital Soleil super penu SPF 50!

VICHY CS kids milk SPF 50+ Capital Soleil super pena SPF 50: Visoka zaštita za osetljivu dečiju kožu

Dečija koža je na UV zrake osetljivija od odrasle, jer je njen pigmentni sistem nezreo sve do puberteta. Većina roditelja smatra da dobro štiti svoju decu zaštitnom kremom, a skoro svaki drugi roditelj kaže da je njegovo dete već imalo opekotinu od sunca. Sve je to posledica ponekad rizičnog ponašanja na suncu, poput izlaganja dužeg od tri sata dnevno, izlaganja u vreme kad je sunce najjače – između 11 i 16h, ali i načina nanošenja proizvoda za zaštitu od sunca koji nije uvek optimalan. Roditeljima ponekad nije lako da ispravno nanesu proizvod na decu koja nestrpljivo čekaju na igru i kupanje. Izuzetno je važno obratiti pažnju na zaštitu prekomerno izloženih delova tela poput lica, nosa, ramena, ruku i leđa, kao i na često zaboravljene delove poput nadlanica, unutrašnjosti šaka, zadnje strana kolena i stopala. Vichy ove godine predstavlja efikasnu i inovativnu zaštitu uz koju nanošenje postaje zabavna igra i postepeno dovodi do detetove autonomije.

VICHY CS kids spray SPF 50+ Ambiance Capital Soleil super pena SPF 50: Visoka zaštita za osetljivu dečiju kožu

Super pena za decu –  Visoka zaštita od sunca SPF 50

Patentirani sistem filtera protiv UVB i kratkih i dugih UVA zraka pruža optimalnu i efikasnu zaštitu za ubrzane dečije dane. Otporna na vodu i pesak, nova Capital Soleil pena u spreju posebno je prilagođena osetljivoj dečijoj koži. Lagana i nežna tekstura jednostavna je i zabavna i omogućava izuzetnu mekoću pri samom nanošenju. Lagana je poput kreme, obojena kao sladoled, mirisna kao bombona kako bi u deci probudila želju da se zaštite kao i odrasli. Boja breskve korisna je i zaigrana u isto vreme, jer su preskočene zone uočljive. Sočna boja sadrži sladak i voćni miris, a nestaje nakon nanošenja. Proizvod je primeren za decu od 6 do 12 godina i ispitan je pod pedijatrijskim nadzorom. Ne sadrži parabene i hipoalergen je.

VICHY CS kids super foam SPF 50+ Capital Soleil super pena SPF 50: Visoka zaštita za osetljivu dečiju kožu

Nanošenje super pene za samostalnu decu godina 6+

Samostalnost deteta je vrlo važna u našem društvu i sve ranije joj se pristupa. Mala deca vrlo rano preuzimaju kontrolu, stvaraju sopstvene ukuse i žele da se ponašaju kao odrasli. Ova autonomija stiče se učenjem i eksperimentisanjem, ali unutar sigurnosnih roditeljskih okvira. Capital Soleil super pena za decu svakako je unutar tih normi: savršen je pomoćnik za učenje dece pametnom ponašanju na suncu i zaštite samih sebe, a istovremeno za izgradnju sopstvenih ukusa na zabavan i njima primeren način.

Koliko je ping pong loptica potrebno naneti za pravilnu zaštitu celog tela?

Veličina ping pong loptice = 1 pritisak spreja

Ako imaš 6 godina: 8

Ako imaš 9 godina: 10

Ako imaš 12 godina: 12

Capital Soleil super pena za decu SPF  50 – neobavezujuća, preporučena cena: 2.029,63 RSD

Editors choice