Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Možda nemate tu mogućnost da vam dijamanti budu nadohvat ruke kao Vojvotkinji od Kembridža, ali je jasno da postoji različito drago kamenje koje verno može da zameni i dočara sjaj pravog dijamanta. Koristeći se pređašnjim iskustvima, ljudi su nepogrešivo shvatili da različito poludrago i drago kamenje različito utiče na njihovo zdravlje, raspoloženje, mentalnu energiju i osećanja. Ovo je prednost više ukoliko planirate zaprositi dragu prstenom koji odražava njenu ličnost. Sve to zahvaljujući dragom kamenu, koji može imati drugačije značenje.

Osim što mora reći “da” svom životnom saputniku, žena mora reći “da” i prstenu. A svaki prsten na ženskoj ruci mora imati priču, a posebno onaj verenički.

Poznato je da su dijamanti najbolji prijatelji žene, a bez obzira na povod uvek sebe možete iznenaditi jednim ovakvim komadom. Naravno, nije isključeno da vas izabranik iznenadi jednim ovakvim kamenom, a ukoliko planira stavite mu do znanja koja boja je vaš favorit.

Drago kamenje poput safira, smaragda, ametista, rubina može izmamiti iskreni ženski osmeh. Cene su pristupačne, a izgled osvaja.

Dragi momci, ukoliko znate da vaša žena obožava drago kamenje, mi vam predstavljamo neko vereničko prstenje koje će biti savršeni izbor.

Vreme je za akciju. Znate kako kreće: “Ovim prstenom od dragog kamena…”.

141 Zaprosite je prstenom sa dragim kamenom i sigurno će vam reći “da” 228 Zaprosite je prstenom sa dragim kamenom i sigurno će vam reći “da” 322 Zaprosite je prstenom sa dragim kamenom i sigurno će vam reći “da” 421 Zaprosite je prstenom sa dragim kamenom i sigurno će vam reći “da” 517 Zaprosite je prstenom sa dragim kamenom i sigurno će vam reći “da” 614 Zaprosite je prstenom sa dragim kamenom i sigurno će vam reći “da” 710 Zaprosite je prstenom sa dragim kamenom i sigurno će vam reći “da”

Izvor fotografije: zenablic.rs

Violeta Stojanović

Editors choice