Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Moglo bi se to nazvati i romanom, ne samo pričom. Nenad i ja se znamo ceo život, najbolji prijatelj mog brata. Uvek je bilo simpatija između nas dvoje, ali se nikada nismo usudili da napravimo veći korak. Do pre četiri godine, kada se Nenad odvažio da me osvoji. Malo mu je trebalo. Poslednje tri godine pre našeg sudbonosnog susreta i zagrljaja se nismo videli, bila su to krizna vremena za njega, loše društvo, selidba… A, ja kao da sam čekala sve vreme baš taj zagrljaj.

DSC 7852 Venčanje u Obrenovcu: Stevići MMX 8858 Venčanje u Obrenovcu: Stevići MMX 8881 Venčanje u Obrenovcu: Stevići MMX 8883 Venčanje u Obrenovcu: Stevići MMX 9163 Venčanje u Obrenovcu: Stevići

Ponovo smo se videli i od tog trenutka se nismo razdvajali. Od tada sami donosimo sve odluke, ne dozvoljavamo da nam se previše mešaju u život, mnogo se volimo, cenimo, poštujemo i razumemo. Naši životi za sigurno ne 01bi bili isti da se nismo desili jedno drugom.

Jako smo srećni! Uskoro se useljavamo u naš novi stan. Pas Dora i maca Mimi su naša porodica, a nadamo se da će uskoro biti još članova.

Maja

Editors choice