Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Najbolji momenti venčanja u filmu “Downton Abbey”

1/3

Jedno od najlepših godišnjih doba za izbor venčanja jeste proleće. Mladenci uglavnom biraju ovo godišnje doba jer tada ima puno zelenila i cveća, pa fotografije koje nastanu tom prilikom zaista su neodoljive i zadivljujuće. A, zbog lepog vremena velike su šanse da organizujete venčanje na otvorenom po sunčanom i toplom vremenu.

Pogledajte fotografije sa venčanja para iz Amerike koji se odlučio da svoj veliki dan organizuje baš na proleće, a možda vas neke fotografije inspirišu da i vi svoj najdivniji dan u životu organizujete baš na ovaj način.

vencanje na prolece Venčanje inspirisano prolećem

Prostor na otvorenom bio je izbor ovog para jer kako navode, predstavlja idealno rešenje da svoju bajku pretvore u stvarnost. Ceo prostor je u cveću i zelenilu, i zaista stvara magičnu atmosferu. Svaki delić prostora ispunjen je mirisom prolećnog cveća, pažljivo osmišljen i potpuno drugačiji od svega što smo do sada videli.

vencanje na otvorenom na prolece Venčanje inspirisano prolećem vencanje na otvorenom Venčanje inspirisano prolećem vencanje na otvorenom1 Venčanje inspirisano prolećem

Editors choice