Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

El Makferson i Džefri Sofer od svog venčanja napravili su intimnu zabavu sa malenom grupom prijatelja i porodice. Na tropskom ostrvu Fidži, supermodel El i njen partner-milijarder Džefri venčali su se pred oko 15 gostiju.

“Džef i El su se venčali pre oko mesec dana”, dojavio je izvor: “Ali, žele da to ostane u tajnosti. Jako su srećni i zaljubljeni do ušiju.”

Ceremonija se održala sredinom jula, a prisustvovala su i Elina dva sina – Arpad Flin, koji ima 15 godina i desetogodišnji Aurelijus Cu.

El i njen petomesečni verenik rekli su sudbonosno “Da” u privatnoj vili, u Laucula odmaralištu. Ova intimna zabava trajala je nedelju dana, a gosti su pristizali do pacifičkog raja u različito vreme, pre nego što je par razmenio zavete.

“Džef je zaista jedna normalna i opuštena osoba”, rekao je prijatelj porodice.

article 2384137 122AE846000005DC 534 634x890 Venčanja poznatih ličnosti: El Makferson i Džefri Sofer

El blista, zaljubljena do ušiju

Ne preterano glamurozna ceremonija potpuno je odgovarala njihovom opuštenom stilu. Elina veridba za Džefrija u martu ove godine postala je javna onda kada su El spazili sa čarobnim dijamantskim prstenom u Londonu, kasnije tog meseca.

Zaljubljeni par je počeo da se viđa 2009. godine, ali su raskinuli u martu 2012. Oživeli su romansu kada je Džefri bio povređen u helikopterskoj nesreći na Bahamima, što mu je ostavilo povrede na kičmi. Njegov prijatelj Lens Valdez poginuo je u toj nesreći.

El je iste sekunde pojurila do njega dok su ga pripremali za operaciju i negovala ga do ozdravljenja. U to vreme, izvor je rekao: “El dolazi u Majami i posećuje ga pružajući mu podršku kroz ovo teško vreme.”

s1 Venčanja poznatih ličnosti: El Makferson i Džefri Sofer

Raj u Pacifiku

El je prethodno bila udata za modnog fotograda Žila Bensima, od 1986. do 1989. Kasnije je pronašla ljubav u zagrljaju francuskog finansijera Arpada Busona, sa kojim je dobila dva sina. Arpad je sada u vezi sa Umom Turman.

Do sada, El i njeni dečaci živeli su u Velikoj Britaniji, ali kako neki izvori navode, nekadašnja voditeljka emisije “Fashion Star” planira da se preseli u Majami na Floridi kako bi mogla da bude bliže Džefriju.

Izvor fotografija: dailymail.co.uk, hellomagazine.com

Tekst: Maja Luković

Editors choice