Ova godina je bila sva u znaku venčanja!

Mnoge svetski poznate zvezde su ove godine odlučile da stanu na “ludi kamen”, pa smo tako bili svedoci brojnih romantičnih ceremonija, koje su nam oduzimale dah.

Pogledajte koja su to venčanja poznatih obeležila 2014. godinu.

Lejton Mister i Adam Brodi 

Zvezda serije “Okrug Oranž” i zvezda serije “Tračara” venčali su se u februaru na tajnoj ceremoniji održanoj u Severnoj Kaliforniji.

vencanja koja su obelezila 2014 godinu 1 Venčanja poznatih koja su obeležila 2014. godinu

Tom Ford i Ričard Bakli

Popularni modni dizajner Tom Ford je u aprilu objavio da se nakon 27 godina zabavljanja venčao sa svojim partnerom Ričardom Baklijem.

vencanja koja su obelezila 2014 godinu 2 Venčanja poznatih koja su obeležila 2014. godinu

Kim Kardašijan i Kanje Vest

Jedno od najočekivanijih venčanja u 2014. godini svakako je bilo venčanje popularne starlete Kim Kardašijan i repera Kanjea Vesta. Venčali su se 24. maja u Firenci, dok je mlada na venčanju nosila haljinu brenda Givenchy.

vencanja koja su obelezila 2014 godinu 3 Venčanja poznatih koja su obeležila 2014. godinu

Olivija Palermo i Johanes Huebl

Olivija Palermo je 29. juna iznenadila sve svoje fanove kada je na svom blogu objavila fotografije sa venčanja sa Johanesom Hueblom. Olivija je za tu priliku nosila bajkovitu suknju Carolina Herrera i kobaltno plave cipele Manolo Blahnik, koje je Keri Bredšo nosila na svom venčanju.

vencanja koja su obelezila 2014 godinu 4 Venčanja poznatih koja su obeležila 2014. godinu

Behati Prinslu i Adam Levin

Frontmen benda Maroon 5, Adam Levin, i Viktorijin anđeo Behati Prinslu venčali su se 19. jula u Meksiku. Behati je nosila za nju kreiranu haljinu brenda Marchesa, dok je na venčanju nastupao Stivi Niks.

vencanja koja su obelezila 2014 godinu 5 Venčanja poznatih koja su obeležila 2014. godinu

Anđelina Džoli i Bred Pit

Anđelina Džoli i Bred Pit šokirali su svoje fanove kada su 28. avgusta objavili da su se tajno venčali u jednom zamku u Francuskoj. Anđelina je nosila specijalno za tu priliku rađenu haljinu Atelier Versace, koju je “ukrašavalo” njenih šestoro dece.

vencanja koja su obelezila 2014 godinu 6 Venčanja poznatih koja su obeležila 2014. godinu

Nil Patrik Haris i Dejvid Burtka

Glumac Nil Patrik Haris je iznenadio sve svoje fanove kada je 8. septembra na Tviteru napisao: “Znate šta? Dejvid Burtka i ja venčali smo se ovog vikenda. U Italiji.” Na venčanju su nosili odela Toma Forda, dok je na svadbenoj ceremoniji nastupio Elton Džon.

vencanja koja su obelezila 2014 godinu 7 Venčanja poznatih koja su obeležila 2014. godinu

Amal Alamudin i Džordž Kluni

Iako su mnogi mislili da se više nikada neće oženiti, holivudski glumac Džordž Kluni oženio je advokata za ljudska prava, Amal Alamudin, na velelepnoj ceremoniji održanoj u Veneciji, 27. septembra. Mlada je na venčanju nosila venčanicu Oscar de la Renta i od tada slovi za modnu ikonu.

vencanja koja su obelezila 2014 godinu 8 Venčanja poznatih koja su obeležila 2014. godinu

Skarlet Johanson i Roman Durijak

Popularna glumica Skarlet Johanson i francuski novinar Roman Durijak venčali su se na tajnoj ceremoniji, održanoj 1. oktobra, nedugo nakon što su dobili prvo dete.

vencanja koja su obelezila 2014 godinu 9 Venčanja poznatih koja su obeležila 2014. godinu

Solanž Nouls i Alan Ferguson

Solanž Nouls i Alan Feguson venčali su se 16. novembra na veoma interesantnoj ceremoniji održanoj u Nju Orleansu. Popularna pevačica je za tu priliku odabrala kombinezon Humberto Leon za brend Kenzo.

vencanja koja su obelezila 2014 godinu 10 Venčanja poznatih koja su obeležila 2014. godinu

Izvor fotografija: harpersbazaar.com

Jasna Đorđević

Comments