Ako niste jedna od onih žena koje maštaju da se na svom venčanju pojave od glave do pete u belom, onda je svaka glamurozna haljina vaša potencijalna venčanica. Haljina otvorenih leđa odlično je rešenje za dame koje žele da na venčanju zablistaju u nekonvencionalnoj venčanici.

Haljine otvorenih leđa su one koje najbolje ističu lepotu vašeg tela i uvek izgledaju ekstravagantno.

Mi vam predstavljamo najbolja izdanja poznatih u ovakvim haljinama, kako bi vas inspirisali u izboru venčanice za vaš poseban dan.

tejlor svift oskar de la renta Venčajte se u haljini otvorenih leđa

Roze haljina dugačkog šlepa Oskara De La Rente, kakvu je nosila Tejlor Svift, izgleda bajkovito i idealna je za venčanje.

Rihanna stella mccartney Venčajte se u haljini otvorenih leđa Michael Costello Beyonce Venčajte se u haljini otvorenih leđa

Belo možete poneti bez straha da ćete izgledati previše tradicionalno, ako se odlučite za neobične kreacije poput ovih koje nose Bijonse i Rijana.

Lupita Nyongo Prada Venčajte se u haljini otvorenih leđa

Lupita Njongo ponela je neverovatnu Prada kreaciju kojom neodoljivo podseća na Diznijevu Pepeljugu. To je baš onaj efekat koji želite da postignete na svom venčanju.

Amy Adams Valentino Venčajte se u haljini otvorenih leđa

Crvena haljina, poput ove Valentino kakvu je ponela Ejmi Adams, definitivno nije nešto što nosite uobičajeno, tako da je smelo možete poneti na dan svog venčanja.

Blake Lively Gucci Venčajte se u haljini otvorenih leđa Charbel Zoe Venčajte se u haljini otvorenih leđa

Iskričave haljine kakve nose Dženifer Lopez i Blejk Lajvli sjajna su inspiracija za haljine za venčanje, a Charbel Zoe haljina na Dženifer Lopez fenomenalna je i zbog traka koje se ukrštaju na leđima.

Cara Delevingne roberto Cavalli Venčajte se u haljini otvorenih leđa

Haljina sa zanimljivim vezovima, nitnama i sličnim nadograđenim elementima, poput ove koju nosi Kara Delevinj, izgleda veoma romantično.

Venčanje je crveni tepih u životu jedne “obične” devojke, tako da je ono pravi trenutak da zablistate u svom najekstravagantnijem izdanju.

Najlepše venčanice: Trik je u golim leđima
Venčanica dana: Haljina od čipke i leđa gola

Jasna Stanić

Comments