Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Najbolji momenti venčanja u filmu “Downton Abbey”

Najlepši jesenji nevestinski buketi

Dekorativni dodir jeseni na tvom venčanju

Horoskop otkriva: Kako bi izgledala tvoja savršena prosidba?

Čudesni nevestinski buketi – koji nisu cvetni

10 dana pre venčanja – 10 stvari koje ne smeš da zaboraviš

Najlepši hoteli za medeni mesec – za ljubitelje vina

Fotografije sa venčanja koje moraš imati

1/2

Ovo su neke od nalepših, najinspirativnih i najromantičnijih destinacija – ako vas ne zaprosi u Veneciji, Parizu, na Bahamima, Havajima – onda će to učiniti kod kuće (možda kad se vratite sa nekog od ovih putovanja). A možete i vi da zaprosite njega, to je vrlo romantično!

Venecija, Italija

Venecija ima romantičnu istoriju i atmosferu – šetnje trgovima, vožnje gondolom, most uzdaha – svaki kamen u Veneciji odiše romantikom i strašću. Mnogi ljubavnici pre vas su se tamo jedno drugom zakleli na vernost, mnoge su se ljubavi tragično okončale i mnoge započele. Prosto morate da osećate strahopoštovanje prema toj sili koja pokreće i slama živote, da joj se poklonite i obavežete.

venecija 1 Top pet najromantičnijih destinacija za prosidbu

Pariz, Francuska

Grad svetlosti i umetnosti, grad boema, slavnih umetnika i ljubavnika, koji su jedno drugom pevali, pisali, slikali… Pariz je jedno od najromantičnijih mesta na svetu, a francuski jezik zvuči kao jezik ljubavi. Uostalom, francuski poljubac nije dobio ime tek tako. Francuzi su istovremeno praktični i vrlo romantični, tamo zakon zločine iz strasti tretira sa olakšicom, a Ajfelov toranj se uzdiže ka nebu kao simbol trajnosti i vizionarstva. Prema svom ukusu možete birati između luksuznih hotela i restorana i romantičnih ušuškanih lokala, da u tom okruženju postavite veliko pitanje, ili izgovorite sudbonosno DA.

pariz 1 Top pet najromantičnijih destinacija za prosidbu

Havaji

Bilo koje od havajskih ostrva pružiće vam izuzetnu scenografiju i atmosferu – atmosfera tihe radosti, ljubaznosti, lokalni kolorit koji predstavlja slavljenje život i ljubavi, opušteno i prijatno ponašanje meštana. Na Havajima, sve je na vašoj strani, život izgleda lak i radostan, a budućnost ne deluje kao nešto zbog čega bi se iko brinuo. Život u sadašnjem trenutku, to ćete iskusiti na Havajima, a ko ne bi poželeo da ljubav u sadašnjem trenutku traje večno?

havaji 1 Top pet najromantičnijih destinacija za prosidbu

Editors choice