Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/2

Ovo su neke od nalepših, najinspirativnih i najromantičnijih destinacija – ako vas ne zaprosi u Veneciji, Parizu, na Bahamima, Havajima – onda će to učiniti kod kuće (možda kad se vratite sa nekog od ovih putovanja). A možete i vi da zaprosite njega, to je vrlo romantično!

Venecija, Italija

Venecija ima romantičnu istoriju i atmosferu – šetnje trgovima, vožnje gondolom, most uzdaha – svaki kamen u Veneciji odiše romantikom i strašću. Mnogi ljubavnici pre vas su se tamo jedno drugom zakleli na vernost, mnoge su se ljubavi tragično okončale i mnoge započele. Prosto morate da osećate strahopoštovanje prema toj sili koja pokreće i slama živote, da joj se poklonite i obavežete.

venecija 1 Top pet najromantičnijih destinacija za prosidbu

Pariz, Francuska

Grad svetlosti i umetnosti, grad boema, slavnih umetnika i ljubavnika, koji su jedno drugom pevali, pisali, slikali… Pariz je jedno od najromantičnijih mesta na svetu, a francuski jezik zvuči kao jezik ljubavi. Uostalom, francuski poljubac nije dobio ime tek tako. Francuzi su istovremeno praktični i vrlo romantični, tamo zakon zločine iz strasti tretira sa olakšicom, a Ajfelov toranj se uzdiže ka nebu kao simbol trajnosti i vizionarstva. Prema svom ukusu možete birati između luksuznih hotela i restorana i romantičnih ušuškanih lokala, da u tom okruženju postavite veliko pitanje, ili izgovorite sudbonosno DA.

pariz 1 Top pet najromantičnijih destinacija za prosidbu

Havaji

Bilo koje od havajskih ostrva pružiće vam izuzetnu scenografiju i atmosferu – atmosfera tihe radosti, ljubaznosti, lokalni kolorit koji predstavlja slavljenje život i ljubavi, opušteno i prijatno ponašanje meštana. Na Havajima, sve je na vašoj strani, život izgleda lak i radostan, a budućnost ne deluje kao nešto zbog čega bi se iko brinuo. Život u sadašnjem trenutku, to ćete iskusiti na Havajima, a ko ne bi poželeo da ljubav u sadašnjem trenutku traje večno?

havaji 1 Top pet najromantičnijih destinacija za prosidbu

Editors choice