Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/3

Venčavate se i to će bez sumnje biti dan koji ćete pamtiti celoga života! Odabrali ste mesto, ketering, pa čak i venčanicu… Ali, šta je sa još jednom važnom stavkom? Lista gostiju… Ukoliko ste planirali malo venčanje, sigurni smo da su zvanice samo oni najbliži i najdraži, ali šta se dešava ako ipak planirate veliku proslavu? Ukoliko očekujete mnogo ljudi, nemojte se iznenaditi ako dođe do neprijatnosti. Osim prijatelja pored kojeg vam je neprijatno, onog ko je najviše uložio u venčanje i onih koje čak ni ne poznajete, naći će se još mnogo zvanica. Pogledajte ko su najčešći neizbežni gosti na proslavi najlepšeg dana.

Glavni plesač

Glavni čovek na podijumu za igru najčešće je neko ko nije preterano duhovit, ali je poprilično slobodan. On je retko kad dobrog izgleda i srednjih je godina. Njegov ples i ritam prate samo hrabri.

wba blog01 Svi neizbežni gosti na venčanju

Glavni plesač poziva sve da mu se pridruže, ali to čine samo hrabri

Prijatelj, kum ili nepoznat čovek koji želi da bude Di-džej ili pevač

Za neke ljude tradicionalna muzika modernih venčanja je dosadna i oni žele nešto bržeg ritma i neromantično. Tada sami preuzimaju mesto počasne osobe koja je zadužena za muziku i pevaju pesmu koja se najčešće samo njima dopada.

Razvedena prijateljica ili rođaka

Da li ste ikada čuli zvuk ruganja tokom ceremonije? Ukoliko znate na šta mislimo, onda ste najverovatnije čuli ženu koja se nedavno razvela i ne veruje u ljubav za ceo život, vernost i u sam brak. Nemojte joj zameriti, ona samo ima loše iskustvo.

Editors choice