Kakvo venčanje bi trebalo da imaš sudeći po tvom horoskopskom znaku?

Kako se menjao izgled vereničkog prstenja kroz vreme (VIDEO)

Jesenje venčanje u bojama prirode

Bridal Fashion Week: Aksesoari koje ćeš želeti da nosiš i to ne samo na venčanju

Kako da ukrasiš kosu na drugačiji način

Praktični saveti za svaku nevestu: Šta treba da uradiš pre nego što obučeš venčanicu?

Diskretne i romantične: Najlepše tetovaže za parove u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled!

Vereništvo na društvenim mrežama: Šta ne treba da objavljuješ?

Budi drugačija, obuci za svadbu – odelo

Stvari koje želiš da zna tvoja (buduća) ćerka

1/3

Venčanja poznatih uvek mogu da nam posluže kao dobra inspiracija za naš veliki dan. I ne, ona ne moraju uvek da budu jako skupa, glamurozna i, samim tim, nemoguća za “kopiranje”. Postoje zvezde koje ne žele da prave preveliku pompu oko svog venčanja već biraju svedenije i mnogo romantičnije varijante.

Poznati glumac Ijan Somerhalder i njegova, sada već supruga, Niki Rid imali su upravo takvo venčanje iz snova. Ijan je na svom Instagram profilu podelio fotografije njih kao mladenaca, kako bi čestitao 9 meseci “neverovatnog braka, neverovatnoj osobi”.

Venčanje

Preslatki par venčao se u aprilu prošle godine u Santa Monici (Kalifornija) uz romantičan zalazak sunca. Iako su se verili u februaru, Ijan i Niki nisu mnogo čekali kako bi izgovorili sudbonosno “da”. Uostalom, ako su sigurni u svoju odluku, zašto bi i čekali? Ponekad je možda i bolje ne odugovlačiti previše, naročito ako ne planirate veliko slavlje. Često ispadne da su spontanija venčanja bolja i ostaju u lepšem sećanju. Svakako, i vi ćete se lepše i prijatnije osećati ako se samo opustite i prepustite, umesto da vodite računa o svakoj sitnici.

Iznenađenje!

Ijan i Niki svojim roditeljima i prijateljima nisu najavili svadbeno slavlje, već najnormalniju kućnu žurku. Tek kada su se svi okupili na određenoj lokaciji, shvatili su da prisustvuju venčanju, a ne običnoj žurki. Ovaj momenat iznenađenja je celokupnoj ceremoniji dao pečat, a verujemo da su se svi mnogo bolje proveli nego da su tačno znali kuda idu. Mora se priznati da su ovo odlično osmislili!

ian somerhalder nciky reef Sve što NISTE ZNALI o venčanju Ijana Somerhaldera i Niki Rid

Editors choice