Dekorativni dodir jeseni na tvom venčanju

Horoskop otkriva: Kako bi izgledala tvoja savršena prosidba?

Čudesni nevestinski buketi – koji nisu cvetni

10 dana pre venčanja – 10 stvari koje ne smeš da zaboraviš

Najlepši hoteli za medeni mesec – za ljubitelje vina

Fotografije sa venčanja koje moraš imati

Ako je sudeći prema beauty influenserima, ovo će biti svadbeni trendovi za narednu godinu

Umesto venčanice – odelo!

Wedding Beauty Guide: Hair&Makeup saveti za tvoj najvažniji dan

Boho venčanica: Čista romantika!

1/2

Ako želite da vam venčanje bude otmeno, ili bajkovito, naći ćete mnogo inspirativnih ideja na Instagramu, a pritom, ne morate da pratite ni jedan trend do kraja – ako to činite, možete duboko zagaziti u kič, a da to i ne primetite. Dakle, preispitajte trendove i posmatrajte ih samo kao ideju i inspiraciju.

Ne morate izmišljati naročito duhovite haštagove

Bolje je da upotrebite jednostavnu kombinaciju vaša dva imena, nego da stavljate komplikovane haštagove, trudeći se da budu duhoviti i jedinstveni – jer možda ispadnu trapavi i smešni (ne u pozitivnom smislu).

Pokloni za goste – nisu obavezni

U poslednje vreme pokloni za goste su obavezan deo savremenih venčanja, ali oni, zapravo, nisu obavezni. Ukusna kartica sa imenom gosta označiće mesto gde svako treba da sedi i biće lepa uspomena, ukoliko neko bude želeo da je ponese i sačuva. Ako želite da pripremite poklone za goste, neka to bude nešto ukusno i minimalistički – mali notes (beležnica), kolačić sreće, pakovanje mirisnih štapića (nešto skromno, jeftino i zanimljivo).

View this post on Instagram

Authentic L♡VE by @amyseder

A post shared by Authentic Love Magazine (@authenticlovemag) on

Boja godine – nije obavezna

Koralna je proglašena bojom godine i u vrhu je svih svadbenih trendova. Nemojte. Ili barem, ne preterujte. Neki detalji mogu da budu koralni, dekoracija na stolovima, ukrasne trake koje možete privezati oko stolica i okačiti ih da vise svuda gde je zgodno, ali koralna ne treba da preovlađuje, niti da predstavlja pozadinu za fotografisanje (lica će na takvoj podlozi izgledati bezbojno i nezdravo).

Kodeks oblačenja za goste

Vrlo je popularno praviti kostimirana venčanja i tražiti od gostiju da poštuju kod. Vama to možda izgleda kao super ideja, ali onda bolje napravite maskenbal i pustite goste da sami smisle šta će obući. I uvek, ali uvek, na svakom maskenbalu, kao i na svadbi sa dres-kodom, ima neobaveštenih – nisu pročitalli/shvatili uputstvo, ili su ga jednostavno ignorisali. Budite milosrdni i ne propisujte dres-kod, neka se gosti obuku kako žele, umeju i mogu.

Editors choice