Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/2

Ako želite da vam venčanje bude otmeno, ili bajkovito, naći ćete mnogo inspirativnih ideja na Instagramu, a pritom, ne morate da pratite ni jedan trend do kraja – ako to činite, možete duboko zagaziti u kič, a da to i ne primetite. Dakle, preispitajte trendove i posmatrajte ih samo kao ideju i inspiraciju.

Ne morate izmišljati naročito duhovite haštagove

Bolje je da upotrebite jednostavnu kombinaciju vaša dva imena, nego da stavljate komplikovane haštagove, trudeći se da budu duhoviti i jedinstveni – jer možda ispadnu trapavi i smešni (ne u pozitivnom smislu).

Pokloni za goste – nisu obavezni

U poslednje vreme pokloni za goste su obavezan deo savremenih venčanja, ali oni, zapravo, nisu obavezni. Ukusna kartica sa imenom gosta označiće mesto gde svako treba da sedi i biće lepa uspomena, ukoliko neko bude želeo da je ponese i sačuva. Ako želite da pripremite poklone za goste, neka to bude nešto ukusno i minimalistički – mali notes (beležnica), kolačić sreće, pakovanje mirisnih štapića (nešto skromno, jeftino i zanimljivo).

Boja godine – nije obavezna

Koralna je proglašena bojom godine i u vrhu je svih svadbenih trendova. Nemojte. Ili barem, ne preterujte. Neki detalji mogu da budu koralni, dekoracija na stolovima, ukrasne trake koje možete privezati oko stolica i okačiti ih da vise svuda gde je zgodno, ali koralna ne treba da preovlađuje, niti da predstavlja pozadinu za fotografisanje (lica će na takvoj podlozi izgledati bezbojno i nezdravo).

Kodeks oblačenja za goste

Vrlo je popularno praviti kostimirana venčanja i tražiti od gostiju da poštuju kod. Vama to možda izgleda kao super ideja, ali onda bolje napravite maskenbal i pustite goste da sami smisle šta će obući. I uvek, ali uvek, na svakom maskenbalu, kao i na svadbi sa dres-kodom, ima neobaveštenih – nisu pročitalli/shvatili uputstvo, ili su ga jednostavno ignorisali. Budite milosrdni i ne propisujte dres-kod, neka se gosti obuku kako žele, umeju i mogu.

Editors choice