Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Najbolji momenti venčanja u filmu “Downton Abbey”

Najlepši jesenji nevestinski buketi

Dekorativni dodir jeseni na tvom venčanju

Horoskop otkriva: Kako bi izgledala tvoja savršena prosidba?

Čudesni nevestinski buketi – koji nisu cvetni

10 dana pre venčanja – 10 stvari koje ne smeš da zaboraviš

Najlepši hoteli za medeni mesec – za ljubitelje vina

Fotografije sa venčanja koje moraš imati

Strelac ( 22. novembar-21. decembar) je horoskopski znak koji voli da putuje i obožava svoju slobodu. Nemojte se iznenaditi ako vam umesto planova za venčanje, Strelčevi budu pričali o medenom mesecu.

Lokacija

Strelčevi će pozvati mnogo prijatelja na venčanje pa je nephodno da prostor pre svega bude prostran i udoban. Restoran sa velikom baštom u kojoj će moći da stanu sve zvanice pravi je izbor za sve pripadnike ovog znaka! Lepo, stilizovano i šik venčanje se podrazumeva!

Svadbeni horoskop Strelac Svadbeni horoskop: Strelac

Šta obući?

Pripadnici ovog znaka vole udobnu odeću, ali to ne znači da se neće potruditi da na svom venčanju izgledaju elegantno. Mlade Strelčevi neće se odlučiti za nešto klasično, već će njihov izbor biti neka jedinstvena haljina koja će naglasiti njihov individualizam. Neće želeti da ih ništa sputava, pa će izabrati nešto šik ali udobno!

Svadbeni horoskop Strelac2 Svadbeni horoskop: Strelac Svadbeni horoskop Strelac3 Svadbeni horoskop: Strelac

Tema za venčanje

Za mlade rođene u zaku Strelca, ovo će biti najsrećniji dan u godini! One će sve detalje birati pažljivo i sve će biti dobro uklopljano. Lagano posluženje pred ceremoniju venčanja biće dovoljno za dobrodošlicu njihovim gostima. Strelčevi će izabrati neki džez bend za uveče ili će zamoliti nekog svog prijatelja da bude zadužen za atmosferu.

Svadbeni horoskop Strelac4 Svadbeni horoskop: Strelac Svadbeni horoskop Strelac5 Svadbeni horoskop: Strelac

Na šta bi trebalo obratiti pažnju

Rođeni u ovom znaku obično imaju problem zbog toga što ne umeju da usklade ono što misle i ono što rade. To može da stvori određene probleme kada je u pitanju organizacija venčanja. Obično će Strlčevi stići sve da urade u poslednjem minutu.

Mirjana Radojević

Editors choice