Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Škorpije (24. oktobra – 22. novembra) poznate su kao misteriozne osobe. Sa znakom u Plutonu, ljudi rođeni pod ovim znakom dinamični su i ekstremni u svojim opcijama. Ozbiljni su i kritični. Oni nemaju reč “ne” u svom rečniku i uspeće da svoje odluke sprovedu do kraja.

Lokacija

Kada Škorpija odluči da uradi nešto, ona će preduzeti sve što je neophodno. Oni žele da sve bude perfektno i za lokaciju svog venčanja izabraće neki stari objekat koji će odgovarati njihovoj prirodi. Nešto što u sebi sadrži dozu istorijskog, biće njihov pravi izbor. Mlade Škorpije očekivaće i vrhunsku uslugu.

svadbeni horoskop skorpija Svadbeni horoskop: Škorpija svadbeni horoskop skorpija1 Svadbeni horoskop: Škorpija

Šta obući?

Mlade Škorpije će se naoružati šarmom i biće u centru pažnje na venčanju. Ona će se odlučiti za haljinu koja će naglasiti obline. Svaki detalj moraće da bude na svom mestu i sve će biti elegantno. Ovom znaku odgovara crvena boja, pa će se odlučiti za buket sa crvenim cvećem.

svadbeni horoskop skorpija2 Svadbeni horoskop: Škorpija

Svadbena tema

Crvena boja odgovara Škorpijinoj romantičnoj prirodi, pa će ljubav biti glavna tema na njihovom venčanju. Slatka mala srca kao dekoracija biće njihov prvi izbor.

svadbeni horoskop skorpija3 Svadbeni horoskop: Škorpija svadbeni horoskop skorpija4 Svadbeni horoskop: Škorpija svadbeni horoskop skorpija5 Svadbeni horoskop: Škorpija

Na šta bi trebalo obratiti pažnju

Škorpije će želeti da sve dovedu do kraja, pa će se truditi da stvari drže pod kontrolom, u čemu mogu malo da preteraju. Dozvolite drugima da vam pomognu oko organizacije venčanja!

Mirjana Radojević

Editors choice