Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Lavovi (23. jul – 22. avgust) kao životinje u zodijaku obično su snažni i dostojanstveni znakovi. Njihov entuzijazam i želja za životom mogu da inspirišu druge, i kao rođeni lideri oni neće imati problema da pronađu pomoć za organizaciju venčanja. Iako mogu biti malo statusno orijentisani, njihov snažni duh i topla priroda nikoga neće ostaviti van liste gostiju.

Lokacije

Lavovi imaju kreativnu crtu i želeće da se njihovo venčanje obavi ne mestima gde mogu da izraze svoju ličnost. Prostor bi trebalo da bude dobro stilizovan i luksuzan. Svoju kreativnost u uređenju prostora Lavovi bi mogli da izraze u vidu praznog zida na kom bi njihovi prijatelji mogli da ostave otiske prstiju.

leo horoscope 2 Svadbeni horoskop: Lavovi leo horoscope 1 Svadbeni horoskop: Lavovi

Šta obući?

Mlade Lavovi prirodno će želeti da budu glavne zvezde, pa će njihova haljina biti odraz želje da budu u centru pažnje i njihovog osećaja za stil. Ovaj znak povezan je sa nečim kraljevskim (lav – kralj džungle), pa se može očekivati da ove velike mačke ponesu raskošne haljine poznatih dizajnera. Za mladu Lava kruna je dokaz njene slave, pa će biti urađena do perfekcije.

mystere front dress2 Svadbeni horoskop: Lavovi cassandra front dress2 Svadbeni horoskop: Lavovi

Tema venčanja

Sa dozom dramatičnog i ljubavi prema visokom životu, holivudski stil sa crno-belom temom može biti idealan za mlade koje su rođene u znaku Lava. Oni uživaju u traženju svoje sreće, pa će kazino stolovi na prijemu biti zabavni zajedno sa atmosferom iz noćnog kluba sa glasnom muzikom i jakim svetlima.

leo horoscope 351 Svadbeni horoskop: Lavovi leo horoscope v2 Svadbeni horoskop: Lavovi leo horoscope v5 Svadbeni horoskop: Lavovi

Na šta bi trebalo obratiti pažnju

Lavovi su veliki rasipnici – oni vole da troše novac i uživaju u tome, ali ako ne povedu računa mogu venčanje da završe sa minusom na bankovnom računu. Savet je da odrede bužet za venčanje i da ga se pridržavaju.

Biti gazda

Naređivanje, samopouzdanje i sposobnost da se stvari odrade do kraja važne su kada je planiranje venčanja u pitanju. Ipak, Lavovi bi trebalo da budu oprezni da ne bi svojim oholim i zapovedničkim stavom nekoga naljutili.

Mirjana Radojević

Editors choice