Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Jarac ( 22. decembar-20. januar)  je znak koji ima najviše sampouzdanja i želje za nezavisnošću. Oni su tradicionalni i konvancionalni, ali to ne znači da neće prirediti sjajnu zabavu za svoje venčanje.

Lokacija

Kada je u pitanju odabir lokacije za venčanje, Jarčevi neće krenuti sa emocijama. Iako im se neko mesto sviđa ali nema dovoljno mesta ili smatraju da neće odgovarati njihovoim gostima, oni se neće odlučiti sa tu lokaciju. Oni vole tradicionalne stvari, pa će se odlučiti za neku proverenu lokaciju. Na njihovom venčanju služiće se tradicionalan meni.

svadbeni horoskop jarac Svadbeni horoskop: Jarac

Šta obući?

Mlade će odabrati klasičnu venčanicu. One nisu jedne od onih dama koje slepo prate trendove pa će se odlučiti za tardicionalnu venčanicu. One će odabrati nešto tradicionalno ali će se potruditi da izgledaju najbolje. Njena praktična strana ličnosti imaće uticaj i na odabir venčanice. Pažljivo će odabrati buket koji će odgovarati lokaciji u kojoj oraganizuju venčanje.

svadbeni horoskop jarac1 Svadbeni horoskop: Jarac svadbeni horoskop jarac2 Svadbeni horoskop: Jarac

Svadbena tema

Sve što Jarčevi rade, oni rade sa ukusom. Njihova konzervativna proroda izabraće nešto što će biti lepo ali će imati i neku korist. One će odabrati dekoraciju u jednoj boji i cvetne detalje. Njihova ceremonija venčanja biće tradicionalna.

svadbeni horoskop jarac.3jpg1 Svadbeni horoskop: Jarac svadbeni horoskop jarac 4jpg Svadbeni horoskop: Jarac

Na šta bi trebalo obratiti pažnju

Jarčevi puno rade pa nemaju vremena da uživaju u plodovima svog rada. Oni su sjajni organizatori, pa će svoje vreme uglavnom trošiti na organizaciju venčanja i trčati sa jednog kraja grada na drugi. Oni nemaju vremena da uživaju u pripremi svog venčanja. Pronađite vreme da se odmorite!

Mirjana Radojević

Editors choice