Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Najbolji momenti venčanja u filmu “Downton Abbey”

Blizanci će naravno imati dve različite ideje kako bi trebalo da organizuju svoju svadbu. Oni vole promene i nove stvari, pa vas ne bi trebalo iznenaditi ako se njihova zabava za trenutak promeni od opuštene do glamurozne.

Lokacija

Neko napušteno imanje u prirodi bila bi idealna lokacija za mlade Blizance. Neki seoski posed, koji ima dosta soba i veliku baštu koja je prikladna i za venčanje napolju, bio bi pravi izbor.

launton tyrhe barn 1 Svadbeni horoskop: Blizanci launton tythe barn 3 Svadbeni horoskop: Blizanci launton tyrhe barn 2 Svadbeni horoskop: Blizanci launton tythe barn 4 Svadbeni horoskop: Blizanci

Svadbena tema

Blizanci će izabrati zelenu boju kao temu svadbe. Svi detalji iz dekoracije imaće elemente zelene boje. Cveće će biti jednostavno i mlade Blizanci želeće da ono bude u malim vaznama koje će biti postavljene na svakom koraku.

gemini flowers1 Svadbeni horoskop: Blizanci

Šta obući?

Zaboravite klasičnu venčanicu za nekonvencionalne Blizance. Bez obzira ako je u pitanju glamurozno večenje, jedan vintidž komad ili detalji sa šljokicama, od mlade u znaku Blizanca možete očekivati neočekivano. Jedno je sigurno, one se neće odlučiti za tradicionalnu venčanicu.

wedding horoscope gemini 13 Svadbeni horoskop: Blizanci wedding horoscope gemini 52 Svadbeni horoskop: Blizanci

Ceremonija

Predstavnici ovog znaka vole da izlaze i uživaju u društvu. Blizanci će se odlučiti sa bend uživo, kao i za slikanje sa zanimljivim naočarima. Svima će biti zanimljivo da odgledaju album sa ovim slikama. Kada govorimo o tortama, zašto imati jednu kada možete 2o? Sto sa kolačima biće pravi izbor za sve koji su rođeni u znaku Blizanaca.

gemini photobooth Svadbeni horoskop: Blizanci

Na šta bi trebalo obratiti pažnju

Obično impulsivni, nerealni i nedisciplinovani Blizanci, zatražiće pomoć svojih prijatelja kako bi sproveli svoje ideje u delo. Sprovođenje svih obaveza do kraja biće teško, ali će se isplatiti na duge staze.

Blizanci imaju mnogo energije i entuzijazma, ali ako date mnogo sebe u organizaciju brzo ćete se umoriti i još pre nego što počne venčanje. Blizanci bi trebalo da malo uspore i pokušaju da rešavaju projekat deo po deo.

Mirjana Radojević

Editors choice