Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Retko koji događaji u životu su tako pažljivo planirani kao što je venčanje. Ipak, čak iako je isplanirano sve do detalja, to i dalje ne znači da se neće desiti neke neplanirane stvari koje vam mogu pokvariti celokupan utisak. Od toga da se možete onesvestiti u crkvi, do upropašćene torte, sve je moguće. Vi se svakako potrudite da vam, šta god se desi, ne pokvari raspoloženje!

Sudbonosno da Najveći promašaji na venčanjima 2 Sudbonosno Da: Najveći promašaji na venčanjima

Vatra

Ukoliko želte da imate sveće kao deo dekoracije ili kao ukras na torti i slično, uvek postoji mogućnost da se nešto zapali. Zato bi koliko god sveće romantično izgledale, bilo najbolje da ih izbegavate ili koristite one koje plutaju u staklenoj kugli.

Ptice

Neki parovi smatraju da je veoma lepo i zanimljivo imati fotografiju kako puštaju golubove. Međutim, nekada se desi da otvore kutiju i golubovi neće da polete ili da odlete prerano, ili da odmah slete i to na mladenački sto i jedu hranu iz tanjira gostiju. Sve je moguće i budite spremni na to.

Muzika

Koliko god platili muziku koja će biti zadužena za atmosferu na vašem venčanju, nešto može poći naopako. Recimo da se gostima ne sviđa repertoar, ili nešto od opreme ne radi ili slično. Samo bez panike, u krajnjem slučaju, pustite CD ili neki radio. Važno je kako se vi osećate.

Pad

Recimo da ste u crkvi i šetate sa krunama i sapletete se i padnete, pa još povučete i mladoženju dole. Ili padnete za vreme prvog plesa?

Sudbonosno Da Najveći promašaji na venčanjima 1 Sudbonosno Da: Najveći promašaji na venčanjima

Crveno vino

Bela venčanica… Budite spremni da će pri kraju biti svakako prljava od hodanja i igranja, ali računajte na to i da je moguće da prospete crno vino, sok ili nešto po njoj. Zato je pametno imati i rezervnu haljinu u koju možete da se presvučete.

Padanje u nesvest

Nikako ne krećite iz kuće dok ne pojedete nešto, jer se lako možete onesvestiti u jednom trenutku.

Lenka Gatić

Editors choice