1/3

S obzirom na to da je dekoracija već postavljena, venčanica, odelo i prstenje spremni, a vi treba samo da se “uvučete” u njih, preostaje vam sam čin venčanja, odnosno čitav taj dan posvećen jednom od najznačajnijih događaja u vašem životu. Zato vam danas otkrivamo nekoliko stvari koje će vam se sigurno desiti na dan venčanja, a da vi toga trenutno niste ni svesni.

stvari koje ce vam se sigurno desiti na dan vencanja 1 Stvari koje će vam se SIGURNO desiti na dan venčanja

Imaćete utisak da kasnite

Iako se to sigurno neće desiti, vama će vreme toliko brzo prolaziti da ćete imati utisak da nećete biti spremni na vreme. Osim toga, nikada ne znate koja nepredviđena okolnost može da se dogodi. Marfijev zaon je to, a to znači da nešto mora da krene putem kojim vi ne želite da krene. Bilo kako bilo, na dan venčanja obavezno ustanite ranije i iz sebe izbacite sav stres i nestrpljenje koje ćete sigurno osećati.

Nećete jesti

Bilo da ste previše uzbuđene, previše nervozne ili prezauzete, budite sigurne da na dan venčanja nećete mnogo jesti. Zato se potrudite da, ako ništa drugo, imate brz i zdrav doručak, dok vas hrana svakako čeka u restoranu.

Editors choice