Brak na prvi pogled: Ima li šanse za opstanak?

Kako se družimo kad imamo decu, porodicu, posao

Da li si spremna za brak? Pre nego što kažeš DA, pronađi odgovore na ova pitanja!

Najlepše vrste cveća za tvoju svadbu

Kako da izbegneš anksioznost na dan venčanja

Iznenađujući trendovi za venčanja u ovoj godini

Beskompromisno venčanje – ko će sve da se uvredi

Najčešće greške koje mlade prave pri izboru šminke i frizure

Instagram trendovi za prolećna venčanja

Uvrnute stvari o kojima nemaš prilike da razgovaraš – dok ne dobiješ decu

1/3

Približio se tvoj veliki dan koji verovatno iščekuješ još od kad si bila devojčica i želiš da sve bude baš onako kako oduvek zamišljala – savršeno! Svaki detalj tvog venčanja izuzetno ti je bitan, baš kao što je prvi ples kojim ćeš otvoriti svečanost i započeti svoju zabavu iz snova. Balončići, latice cveća, dim i prigušeno svetlo delić su romantične atmosfere koja nastaje, a da bi bila sigurna u svoj performans možda si se prethodno odlučila i za dodatne plesne časove. Koliko si romantična, zaljubljena i koja su tvoja skrivena osećanja može da otkrije upravo pesma koju si izabrala! Predstavljamo ti 12 najčešćih predloga pesama i otkrivamo šta svaka od njih može da kaže o tvojoj ličnosti!

“AT LAST” — ETTA JAMES

Ti sigurno svoje venčanje zamišljaš i planiraš od malih nogu, pa je tako i ova pesma možda već odavno postala tvoj izbor. Dugovečna je i poznata. Ako želiš svima da daš do znanja koliko voliš svog čoveka, to možeš reći upravo na ovaj način.

“THINKING OUT LOUD” — ED SHEERAN

Ples uz ovu pesmu može biti nešto više od geganja desno – levo, začini ga pokojim okretom i naglim potezom. Osim što je romantična, baš kako i govori ova pesma pokazuje određeni stepen strasti. To si ti i ne ustrčavaš se da to i pokažeš.

“(EVERYTHING I DO) I DO IT FOR YOU” — BRYAN ADAMS

Ako je suditi po dužini trajanja ove pesme, onda ti apsolutno uživaš u svom plesu i totalno si mu se prepustila, ne priželjkujući kraj. Pršte emocije i cveta ljubav oko tebe. Možda je baš ona izbor mnogih, ali je svaki doživljaj drugačiji.

“ALL OF ME” — JOHN LEGEND

Odlučila si se za romantiku i ritam istovremeno? Zašto da ne. Uživaš u iskazivanju osećanja na poseban način i ne kriješ hemiju između tebe i partnera. Vaša ljubav je kao elektrika.

Editors choice