Kakvo venčanje bi trebalo da imaš sudeći po tvom horoskopskom znaku?

Kako se menjao izgled vereničkog prstenja kroz vreme (VIDEO)

Jesenje venčanje u bojama prirode

Bridal Fashion Week: Aksesoari koje ćeš želeti da nosiš i to ne samo na venčanju

Kako da ukrasiš kosu na drugačiji način

Praktični saveti za svaku nevestu: Šta treba da uradiš pre nego što obučeš venčanicu?

Diskretne i romantične: Najlepše tetovaže za parove u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled!

Vereništvo na društvenim mrežama: Šta ne treba da objavljuješ?

Budi drugačija, obuci za svadbu – odelo

Stvari koje želiš da zna tvoja (buduća) ćerka

1/3

Približio se tvoj veliki dan koji verovatno iščekuješ još od kad si bila devojčica i želiš da sve bude baš onako kako oduvek zamišljala – savršeno! Svaki detalj tvog venčanja izuzetno ti je bitan, baš kao što je prvi ples kojim ćeš otvoriti svečanost i započeti svoju zabavu iz snova. Balončići, latice cveća, dim i prigušeno svetlo delić su romantične atmosfere koja nastaje, a da bi bila sigurna u svoj performans možda si se prethodno odlučila i za dodatne plesne časove. Koliko si romantična, zaljubljena i koja su tvoja skrivena osećanja može da otkrije upravo pesma koju si izabrala! Predstavljamo ti 12 najčešćih predloga pesama i otkrivamo šta svaka od njih može da kaže o tvojoj ličnosti!

“AT LAST” — ETTA JAMES

Ti sigurno svoje venčanje zamišljaš i planiraš od malih nogu, pa je tako i ova pesma možda već odavno postala tvoj izbor. Dugovečna je i poznata. Ako želiš svima da daš do znanja koliko voliš svog čoveka, to možeš reći upravo na ovaj način.

“THINKING OUT LOUD” — ED SHEERAN

Ples uz ovu pesmu može biti nešto više od geganja desno – levo, začini ga pokojim okretom i naglim potezom. Osim što je romantična, baš kako i govori ova pesma pokazuje određeni stepen strasti. To si ti i ne ustrčavaš se da to i pokažeš.

“(EVERYTHING I DO) I DO IT FOR YOU” — BRYAN ADAMS

Ako je suditi po dužini trajanja ove pesme, onda ti apsolutno uživaš u svom plesu i totalno si mu se prepustila, ne priželjkujući kraj. Pršte emocije i cveta ljubav oko tebe. Možda je baš ona izbor mnogih, ali je svaki doživljaj drugačiji.

“ALL OF ME” — JOHN LEGEND

Odlučila si se za romantiku i ritam istovremeno? Zašto da ne. Uživaš u iskazivanju osećanja na poseban način i ne kriješ hemiju između tebe i partnera. Vaša ljubav je kao elektrika.

Editors choice