Najvažniji rituali koji se tiču venčanja

Mobilni telefon ukazuje na to da li vam je brak skladan

Malo venčanje – veći manevarski prostor

Iz riznice bračnog iskustva: Saveti slobodnima

Dekoracija i opremanje sale za venčanje – po Feng Šui principima

Pripreme za venčanje: Kako da držiš dijetu

Šta je to predbračni ugovor i zašto ti je možda potreban

Mladin neseser: Sve što će ti možda trebati

Pravila stajlinga za mlade koja slobodno smeš da prekršiš

Nesvakidašnje ideje za bidermajer

1/3

Približio se tvoj veliki dan koji verovatno iščekuješ još od kad si bila devojčica i želiš da sve bude baš onako kako oduvek zamišljala – savršeno! Svaki detalj tvog venčanja izuzetno ti je bitan, baš kao što je prvi ples kojim ćeš otvoriti svečanost i započeti svoju zabavu iz snova. Balončići, latice cveća, dim i prigušeno svetlo delić su romantične atmosfere koja nastaje, a da bi bila sigurna u svoj performans možda si se prethodno odlučila i za dodatne plesne časove. Koliko si romantična, zaljubljena i koja su tvoja skrivena osećanja može da otkrije upravo pesma koju si izabrala! Predstavljamo ti 12 najčešćih predloga pesama i otkrivamo šta svaka od njih može da kaže o tvojoj ličnosti!

“AT LAST” — ETTA JAMES

Ti sigurno svoje venčanje zamišljaš i planiraš od malih nogu, pa je tako i ova pesma možda već odavno postala tvoj izbor. Dugovečna je i poznata. Ako želiš svima da daš do znanja koliko voliš svog čoveka, to možeš reći upravo na ovaj način.

“THINKING OUT LOUD” — ED SHEERAN

Ples uz ovu pesmu može biti nešto više od geganja desno – levo, začini ga pokojim okretom i naglim potezom. Osim što je romantična, baš kako i govori ova pesma pokazuje određeni stepen strasti. To si ti i ne ustrčavaš se da to i pokažeš.

“(EVERYTHING I DO) I DO IT FOR YOU” — BRYAN ADAMS

Ako je suditi po dužini trajanja ove pesme, onda ti apsolutno uživaš u svom plesu i totalno si mu se prepustila, ne priželjkujući kraj. Pršte emocije i cveta ljubav oko tebe. Možda je baš ona izbor mnogih, ali je svaki doživljaj drugačiji.

“ALL OF ME” — JOHN LEGEND

Odlučila si se za romantiku i ritam istovremeno? Zašto da ne. Uživaš u iskazivanju osećanja na poseban način i ne kriješ hemiju između tebe i partnera. Vaša ljubav je kao elektrika.

Editors choice