Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Najvažniji trendovi venčanica u 2020.

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Najbolji momenti venčanja u filmu “Downton Abbey”

Najlepši jesenji nevestinski buketi

Dekorativni dodir jeseni na tvom venčanju

Horoskop otkriva: Kako bi izgledala tvoja savršena prosidba?

Čudesni nevestinski buketi – koji nisu cvetni

10 dana pre venčanja – 10 stvari koje ne smeš da zaboraviš

1/2

Dan uoči venčanja donosi mnogo napetosti i svakako ti je potrebno da se odmoriš i pripremiš za veliki događaj. Sutra će tek biti napeto, ali nećeš imati vremena da o tome razmišljaš – šminkanje, frizura, oblačenje, dočekivanje gostiju, ceremonija venčanja, svadbeno veselje – to je gust raspored koji ti neće dozvoliti da paničiš i brineš. Ali zato je dan pred venčanje savršen za nervni slom – koji sebi ne treba da dozvoliš. Postaraj se da ne radiš stvari koje će povećati tvoju anksioznost i da radiš one koje će te opusititi.

Provod do kasno u noć – ne dolazi u obzir

Naravno da ne treba da “zaglaviš” u nekom provodu, nastojeći da ne misliš na sve što može da pođe naopako, ali biće teško i da legneš na vreme i naspavaš se, baš zato što si nervozna i znaš da ti je potreban odmor. Izađi u večernju šetnju, ili na piće sa prijateljicom, ili odgledaj nekoliko epizoda svoje omiljene serije. Ako si suviše napeta, popij neki čaj za umirenje, priredi sebi kupku u kadi, radi jogu…

Obilna večera – ne dolazi u obzir

Ne želiš da preopteretiš stomak, pa da sutradan budeš naduvena ili poremetiš varenje, zato je bolje da pojedeš neki lagan obrok. Najgore je da nervozu lečiš hranom, osećaćeš se loše i psihički i fizički zbog toga.

View this post on Instagram

Authentic L♡VE by @octaviaplusklaus

A post shared by Authentic Love Magazine (@authenticlovemag) on

Editors choice