Zašto treba da se udaš bar tri puta

Šta vam treba za uspešan medeni mesec

Strahovi koje treba da razrešite pre ulaska u brak

Vodič za svatove: Kako da budeš dobar gost na venčanju?

#weddinginspo: Najlepše venčanice sa Bridal Fashion Week-a

Kako da proslavite godišnjicu braka

Brak na prvi pogled: Ima li šanse za opstanak?

Kako se družimo kad imamo decu, porodicu, posao

Da li si spremna za brak? Pre nego što kažeš DA, pronađi odgovore na ova pitanja!

Najlepše vrste cveća za tvoju svadbu

1/2

Dan uoči venčanja donosi mnogo napetosti i svakako ti je potrebno da se odmoriš i pripremiš za veliki događaj. Sutra će tek biti napeto, ali nećeš imati vremena da o tome razmišljaš – šminkanje, frizura, oblačenje, dočekivanje gostiju, ceremonija venčanja, svadbeno veselje – to je gust raspored koji ti neće dozvoliti da paničiš i brineš. Ali zato je dan pred venčanje savršen za nervni slom – koji sebi ne treba da dozvoliš. Postaraj se da ne radiš stvari koje će povećati tvoju anksioznost i da radiš one koje će te opusititi.

Provod do kasno u noć – ne dolazi u obzir

Naravno da ne treba da “zaglaviš” u nekom provodu, nastojeći da ne misliš na sve što može da pođe naopako, ali biće teško i da legneš na vreme i naspavaš se, baš zato što si nervozna i znaš da ti je potreban odmor. Izađi u večernju šetnju, ili na piće sa prijateljicom, ili odgledaj nekoliko epizoda svoje omiljene serije. Ako si suviše napeta, popij neki čaj za umirenje, priredi sebi kupku u kadi, radi jogu…

Obilna večera – ne dolazi u obzir

Ne želiš da preopteretiš stomak, pa da sutradan budeš naduvena ili poremetiš varenje, zato je bolje da pojedeš neki lagan obrok. Najgore je da nervozu lečiš hranom, osećaćeš se loše i psihički i fizički zbog toga.

View this post on Instagram

Authentic L♡VE by @octaviaplusklaus

A post shared by Authentic Love Magazine (@authenticlovemag) on

Editors choice