Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/2

Dan uoči venčanja donosi mnogo napetosti i svakako ti je potrebno da se odmoriš i pripremiš za veliki događaj. Sutra će tek biti napeto, ali nećeš imati vremena da o tome razmišljaš – šminkanje, frizura, oblačenje, dočekivanje gostiju, ceremonija venčanja, svadbeno veselje – to je gust raspored koji ti neće dozvoliti da paničiš i brineš. Ali zato je dan pred venčanje savršen za nervni slom – koji sebi ne treba da dozvoliš. Postaraj se da ne radiš stvari koje će povećati tvoju anksioznost i da radiš one koje će te opusititi.

Provod do kasno u noć – ne dolazi u obzir

Naravno da ne treba da “zaglaviš” u nekom provodu, nastojeći da ne misliš na sve što može da pođe naopako, ali biće teško i da legneš na vreme i naspavaš se, baš zato što si nervozna i znaš da ti je potreban odmor. Izađi u večernju šetnju, ili na piće sa prijateljicom, ili odgledaj nekoliko epizoda svoje omiljene serije. Ako si suviše napeta, popij neki čaj za umirenje, priredi sebi kupku u kadi, radi jogu…

Obilna večera – ne dolazi u obzir

Ne želiš da preopteretiš stomak, pa da sutradan budeš naduvena ili poremetiš varenje, zato je bolje da pojedeš neki lagan obrok. Najgore je da nervozu lečiš hranom, osećaćeš se loše i psihički i fizički zbog toga.

Editors choice