Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Kada planirate venčanje verovatno ne planirate da kućni ljubimci budu na listi vaših zvanica. Sve i da ste vi ljubitelj životinja i da ne možete da zamislite dan proveden bez vašeg najboljeg prijatelja, ipak smatrate da mu na ceremoniji venčanja nije mesto.

Porušiće tanjire, uništiće dekoraciju, sešće vam na venčanicu, popiškiće se ispod stola. Ipak je on samo pas, a vi ste već previše nervozni kako bi vam trebalo da razmišljate još o nečemu tog dana.

Ipak, pas može biti veoma simpatičan dodatak vašim fotografijama. On može biti i zanimacija deci, a možda može i da vam donese burme do oltara. Pogledajte fotografije ovih ljupkih njuškica i shvatićete da vaš pas mora biti obavezan gost na vašem venčanju!

Slatki psi na venčanju 1 Slatki psi na venčanju Slatki psi na venčanju 3 Slatki psi na venčanju Slatki psi na venčanju 4 Slatki psi na venčanju Slatki psi na venčanju 6 Slatki psi na venčanju Slatki psi na venčanju 7 Slatki psi na venčanju Slatki psi na venčanju 9 Slatki psi na venčanju Slatki psi na venčanju 12 Slatki psi na venčanju Slatki psi na venčanju 13 Slatki psi na venčanju Slatki psi na venčanju 14 Slatki psi na venčanju Slatki psi na venčanju 15 Slatki psi na venčanju Slatki psi na venčanju Slatki psi na venčanju

Lenka Gatić

Editors choice