Studio ekskluzivnih venčanicaBella” od ove godine svoju bogatu ponudu dodatno proširuje jednim novim brendom. U pitanju su venčanice Ronald Joyce.

Venčanice Bella Savršene venčanice za vaše venčanje: Raonald Joyce venčanice

Ronald i Joyce Phillips su 1950-e osnovali radanju za dizajniranje i izradu venčanica i večernjih haljina, sa sedištem u Londonu, da bi danas Ronald Joyce bilo jedno on najpoznatijih i najpriznatijih imena u industriji venčanica i svečanih haljina.

Venčanice Bella1 Savršene venčanice za vaše venčanje: Raonald Joyce venčanice

Italijanski dizajner koji kreira za ovu kuću, VeniIn Fantino, je razvio jedinstveni stil u kreiranju predivnih venčanica, koristeći modern materijale i nežene forme i oblike.Njegov stil je elegantan, ženstven i bezvremen. Iz tog razloga venčanice Ronald Joyce predstavljaju kombinaciju klasičnog dizajna i modernih inovacija.

Venčanice Bella2 Savršene venčanice za vaše venčanje: Raonald Joyce venčanice

Svake godine Ronald Joyce predstavlja dve kolekcije venčanica, veoma raznovrsnih stilova ali opet jedinstvenih na tržištu venčanica.

Venčanice Bella4 Savršene venčanice za vaše venčanje: Raonald Joyce venčanice

Venčanice Ronald Joyce od ove godine možete pronaći u studiu “Bella”.

Venčanice Bella5 Savršene venčanice za vaše venčanje: Raonald Joyce venčanice Venčanice Bella6 Savršene venčanice za vaše venčanje: Raonald Joyce venčanice

Danas vam predstavljamo samo neke od modela iz naše ponude, a našu celokupnu ponudu venčanica Ronald Joyce možete videti na našem sajtu www.bella.rs

Comments