Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Budite romantični

Predložite svojoj izabranici da odete na časove plesa. To će vam pomoći kada budete plesali “prvi ples”. Garantujemo da će vaša voljena osoba biti oduševljena ovom idejom. Zajedno odaberite pesmu, neka to bude ona koju oboje podjednako volite. Iznenadite je nekim romantičnim gestom – napišite joj pesmu, pročitajte joj ljubavne stihove na venčanju, isplanirajte vatromet, poklonite joj nešto posebno.

Isplanirajte zajedno medeni mesec

Oboje napravite listu destinacija koje biste voleli da posetite. Dogovorite se oko želja. Ukoliko ste se odlučili da svoj medeni mesec provedete na moru, dogovorite se oko toga šta vam je važno. Da li želite televizor u sobi? Da li želite sobu sa pogledom na more? Da li želite noćne izlaske, obilaske, krstarenje? Što preciznije objasnite jedno drugom kakav medeni mesec želite. Na taj način ćete lakše odabrati destinaciju i znaćete da ste se oboje odlučili za nju.

SLIKA 34 Saveti kojih bi svaki mladoženja trebalo da se pridržava

Budite romantični – pripremite se za prvi ples

Budite realni

Ne očekujte seksualni odnos u noći posle venčanja. Znajte da ćete oboje biti premoreni i da će vam to biti poslednje što želite da radite. Umesto toga, isplanirajte zajednički doručak. Ustanite kasno, pripremite joj kafu i uživajte zajedno. Taj dan provedite isključivo jedno sa drugim. Ne planirajte sastanke ni sa kim i posvetite vašoj izabranici svu pažnju.

Zorana Puretić

Editors choice