Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Dan vašeg vjenčanja biće poseban ma gdje da se ono održalo. Ako biste ipak željeli nešto drugačije, ali niste sigurni šta tačno, predlažemo vam da razmislite o nekoj destinaciji na koju ste vaš partner i vi oduvijek željeli da odete. Čini vam se i previše za vaše mogućnosti ili mislite da nećete ispuniti očekivanja porodice i prijatelja? Nakon što pročitate naše prijedloge “za”, razmislite još jednom.

Dalje ne mora značiti i skuplje

Ovaj tip vjenčanja ne mora da podrazumijeva i deblji novčanik. Mnoge agencije nude organizovanje vjenčanja u inostranstvu po prihvatljivim cijenama. Važno je da dobro pogledate ponude i odaberete ono što najviše odgovara vašim mogućnostima.

Recite “da” u raju

Ovo je i najsnažniji razlog da planirate vjenčanje na nekoj dalekoj destinaciji. Nije li romantično da izaberete svoj raj u kojem ćete se zavjetovati na vječnu ljubav? U pitanju može da bude neka egzotična plaža ili planina, a izabrana lokacija će personalizovati vaše vjenčanje, biti simbol ljubavi između partnera i vas. Dalje, gosti će uživati na neobičnom putovanju.

Romanticno vencanje na planini Recite “da” negde daleko

Romantično vjenčanje na planini

Izaberite lokaciju iz snova

Dok planirate vjenčanje u svom gradu vjerovatno ste ograničeni nekim okolnostima kao što su klima ili budžet. Ali planiranje vjenčanja na daljim destinacijama otvara vam neke nove mogućnosti. Zavjetovanje pored toplog mora u toku zimskih mjeseci? Htjele biste vjenčanje u vinogradima, ali ne možete naći odgovarajuće mjesto u svojoj okolini? Budite otvorene prema ovom tipu proslava i vjerovatno ćete naći lokaciju koja vam se sviđa u savršenom periodu, po cijeni koja vam odgovara.

Zasto ne biste rekli da bosonogi Recite “da” negde daleko

Zašto ne biste rekli “da” bosonogi?

Intimna proslava

Ako želite proslavu na kojoj će biti 300 zvanica onda je bolje da je održite u svojoj zemlji, jer vjerovatno mnogi neće moći da prisustvuju iz finansijskih i vremenskih razloga. Vjenčanja u inostranstvu su dobra za intimne proslave sa najviše tridesetak ljudi gdje ćete gostima moći posvetiti vrijeme. Prije donošenja konačne odluke važno je da se konsultujete sa porodicom, prijateljima i drugima koje želite na vjenčanju i provjerite da li će biti u mogućnosti da dođu.

Manji broj zvanica Recite “da” negde daleko

Vjenčanje na udaljenoj destinaciji uglavnom podrazumijeva manji broj zvanica

Vikend pun zabave

Pošto će mnogi vjerovatno doći ranije i zadržati se još koji dan na tom putovanju, za sebe i goste možete organizovati zabavne aktivnosti prije i posle dana vjenčanja. Organizujte zabavu dobrodošlice, idite na grupne ekskurzije itd.

Druzite se sa dragim ljudima Recite “da” negde daleko

Družite se sa dragim ljudima nekoliko dana

Vjenčanje plus medeni mjesec

Vjenčanje je možda završeno, ali vaš medeni mjesec tek počinje. Ostanite u hotelu ili istražite okolinu vaše destinacije. Raspitajte se o krstarenjima i drugim ponudama. Imajte na umu da agencije i hoteli nude pogodnosti za parove koji su kod njih odsjeli i vjenčali se.

Kada se sve zavrsi pocinje vreme za vas i partnera Recite “da” negde daleko

Kada se sve završi, počinje vrijeme rezervisano samo za vas i partnera

“Vaše” mjesto

Evo još jednog razloga da ponovo posjetite svoj mali raj! Godišnjicu braka možete proslaviti ovdje kao i druge vama važne datume. Svako putovanje tamo će vam probuditi uspomene na taj predivan dan u vašem životu!

Svaki ponovni odlazak bice jednako romantican Recite “da” negde daleko

Svaki ponovni odlazak na to mjesto biće jednako romantičan

Kristina Pantelić

Editors choice