Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Postoji mnogo razloga zbog kojih bi trebalo da priuštite putno osiguranje kada idete na medeni mesec sa partnerom ili na zajednički odmor. Mnogi ljudi misle da nemaju dovoljno novca za osiguranje ili misle da im neće zatrebati. To je samo jedan mali deo putnih troškova koji vam može mnogo značiti.

Pogledajte neke od razloga zbog kojih bi trebalo da uplatite putno osiguranje.

Putno osiguranje1 Putno osiguranje: Pet razloga zbog kojih bi trebalo da ga uplatite

U sličaju vanrednih situacija

Jedan od razloga zbog kojih se kupuje osiguranje jeste da pokrije vanredne situacije. Na odmorima i putovanjima, obično sve prođe u najboljem redu, ali ne bi trebalo da se oslonite na to. Ukoliko vam se desi neka vanredna situacija, sa svojim osiguranjem moći ćete da pokrijete iznenadne troškove. Iako osiguranje izgleda kao rasipanje novca, ako imate hitan slučaj dobro će vam doći.

Ovlašćenja ambasada su ograničena

Konzulati i ambasade mogu da vam daju putne isprave ili druga dokumenta koja možete izgubiti tokom puta, ali ne mogu da vam pruže finansijsku pomoć. Ako vam se tokom puta desi nešto i potreban vam je novac kako biste pokrili lečenje, ambasade vam ne mogu pomoći. Zato je bolje da pre puta uplatite osiguranje.

Medicinski tretmani

Mnoge bolnice zahtevaju da pre intervencije vide vaše osiguranje ili kreditnu karticu. Ako se tokom odmora povredite, neophodno vam je osiguranje kako biste pokrili troškove lečenja. Pre puta proverite koje sve to povrede i bolesti osiguranje pokriva.

Imovina

Ako tokom puta izgubite prtljag, avio kompanije će pokriti troškove, ali samo jedan njihov deo. Vaše stvari, skupe kamere ili telefoni, biće pokriveni putnim osiguranjem. Kada uplaćujete osiguranje, pogledajte pažljivo šta je sve uključeno u njega.

Otkazivanje puta

Može se pojaviti nešto što će uništiti vaš odmor pre nego što je i počeo. Ne možete da dobijete slobodne dane ili vas neki porodični problem sprečava da idete. U ovom slučaju, agencije vam neće vratiti novac, ali tu vam može pomoći osiguranje kako biste povratili deo uplaćenog novca.

Mirjana Radojević

Editors choice