Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Mauricijus je ostrvska država u jugozapadnom delu Indijskog okeana, na 855 km od Madagaskara, kao i na 2,000 km od obale Afrike.

Oko Mauricijusa se prostire koralni greben koji štiti ostrvo od velikih okeanskih talasa i ajkula, pa je plivanje u laguni potpuno bezbedno, za razliku od većine drugih okeanskih ostrva. Dubina vode ne prelazi četiri metara, a klima je tropska, što znači da su zime tople i suve, a leta vlažna i vrela.

Na ostrvu se nalaze brojni hotelski kompleksi, a jedan od njih je “Belle Mare”.

Lux Belle Mare Mauritus 01 Put pod noge: Raj je na Mauricijusu Lux Belle Mare Mauritus 02 Put pod noge: Raj je na Mauricijusu Lux Belle Mare Mauritus 03 Put pod noge: Raj je na Mauricijusu

Hotel “Belle Mare”, sa pet zvezdica, omogućava idealno mesto za beg od stvarnosti i uživanje u raju na zemlji. Na samo nekoliko koraka od vrata hotela prostire se meki beli pesak koji vodi do savršeno plavog mora. Ako želite da zaboravite na sve i uživate u najboljem odmoru u svom životu, ovo je mesto za vas!

Za dekoraciju i uređenje enterijera, pobrinula se Keli Hopen. Sve sobe su dizajnirane tako da pruže maksimalnu dozu komfora! Svaka soba ima balkon sa koga se pruža pogled na Indijski okean. Sobna usluga je dostupna 24 sata, a ručati možete u jednom od tri ekskluzivna restorana koja se nalaze u sklopu hotela, a smeštena su oko zatvorenog bazena. Ovde možete uživati u autentičnoj ostrvskoj kuhinji i kafi koja je napravljena od lokalno uzgajanih zrna kafe.

Lux Belle Mare Mauritus Honeymoon Suite Put pod noge: Raj je na Mauricijusu Lux Belle Mare Mauritus Junior Suite Put pod noge: Raj je na Mauricijusu Lux Belle Mare Mauritus Junior Suite 2 Put pod noge: Raj je na Mauricijusu Lux Belle Mare Mauritus Junior Suite 3 Put pod noge: Raj je na Mauricijusu Lux Belle Mare Mauritus Lagoon Suite Put pod noge: Raj je na Mauricijusu

Možete i da odete na jednodnevne izlete i malo se pomerite od ovog hotelskog kompleksa, a tada posetite vodeni park koji se nalazi u blizini, Srebrnu plažu ili “Flacq Market”, što je najveća oblast na ostrvu. Tu se mogu naći najveće pijace i prodavnice na ostrvu ili ukrcati se na brod i otići na krstarenje.

Na plaži se nalaze i plažni barovi, koji su sačinjeni od svetlog drveta i belog pletenog nameštaja. Prostrane sobe veoma su komforne, a preovlađuju neutralne boje sa jarkim detaljima u narandžastoj ili crvenoj boji.

Najlepši deo ovog hotelskog kompleksa svakako su bazeni, prostor za sunčanje i odmor, kao i bioskopi na otvorenom, na plaži i slično.

Lux Belle Mare Mauritus Beach Put pod noge: Raj je na Mauricijusu Lux Belle Mare Mauritus Pool 1 Put pod noge: Raj je na Mauricijusu Lux Belle Mare Mauritus Pool 3 Put pod noge: Raj je na Mauricijusu

Lenka Gatić

Editors choice