Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Kada je putovanje iz snova u pitanju većina nas mašta o odlasku na Karibe. Zato, ukoliko možete sebi da priuštite odlazak na ovakvo egzotično putovanje, makar kada planirate medeni mesec, onda se udubite u pronalazak prave destinacije koja odgovara vašem karakteru. Da li odgovara vašoj ličnosti? Da li tiho ili je party mesto? Koje sve opcije nudi?

Pomoći ćemo vam tako što ćemo navesti koje ostrvo treba da bude vaš izbor u odnosu na to koji sadržaj na letovanju vi želite.

Ukoliko vam je važna voda:

Karipsko more je vizija bistre, čiste i plave vode. Zato, ako želite da ronite, plovite ili skijate na vodi, svako ostrvo je za vas! Ipak, Angvila, Veliko Kajmansko i Bahami su top destinacije za vas. Ako ste u potrazi za muzejima, istorijskim sadržajem, golf terenima i avanturističkim sadržajem, posetite Jamajku, Svetu Luciju, Grenadu, Portoriko ili Dominikansku Republiku.

Island17 Put pod noge: Koje karipsko ostrvo je za tebe?

Ako želite da naučite jezik:

Na većini ostrva je engleski oficijalni jezik, uključujući Devičanska ostrva, Angvilu, Barbados, Jamajku i Svetu Luciju. Španski se govori u Dominikanskoj Republici i Portoriku, a ako želite da govorite francuski, idite u Gvadalupe, Martinik i Sent Bartelemi, a holandski se govori na Kurakaou i Arubi. Međutim, čak i ako se ne govori engleski na nekom ostrvu, osoblje u hotelima i restoranima ga sigurno govori, pa ćete se lako snaći.

rainbow puerto rico Put pod noge: Koje karipsko ostrvo je za tebe?

Ako želite da se osamite:

Zamislite dugu i široku plažu gde će se videti samo vaši otisci stopala u pesku, a u kristalno plavoj vodi plivaćete samo vaš partner i vi. Zvuči kao dobra bajka. Međutim, može biti i istinita ukoliko posetite neki deo Bahama ili Grenadina. Međutim, znajte da će vas ovo koštati!

british virgin islands oceanside pool Put pod noge: Koje karipsko ostrvo je za tebe?

Editors choice