Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/5

Ljudi iz sveta poznatih ne žale novac kada žele sebi i svojim najbližima da ugode. Zato su njihova venčanja uvek glamurozna, luksuzna i vrtoglavo skupa – tu se služe najskuplja i najkvalitetnija vina, jedu specijaliteti sa svih krajeva sveta, a za dekoraciju su zaduženi timovi stručnjaka kao i za sam izgled mladenaca.

Ali neki od njih nisu baš ljubitelji toga da od svog venčanja prve spektakl, već su se odlučili za intimniju i romantičniju ceremoniju na plaži. Zaista su venčanja na plaži nešto sasvim posebno i inspirativno; more, pesak, školjke, opojan miris u vazduhu – sve to asocira na jednu divnu priču. Zato nas i ne iznenađuje da su se mnogi poznati odlučili baš na ovaj korak.

Među prvim glumicama koje su se odvažile na ovakav korak bila je Pamela Anderson. U skladu sa svojom tadašnjom ulogom u megapopularnoj seriji “Čuvari plaže”, atraktivna plavuša se sa suprugom, muzičarem Tomijem Lijem venčala na plaži u Malibuu. Budući da su se u to vreme poznavali tek devedeset šest sati, nisu imali mnogo vremena za organizovanje slavlja, tako da je glumica obukla beli bikini koji je isticao njenu savršenu figuru, dok je mladoženja imao drap šorts.

Venčao ih je matičar u belom odelu, a nekoliko gostiju bilo je ležerno odeveno. I pored toga što je na prečac odlučio da stane na “ludi kamen”, ovaj par je ostao zajedno sedamnaest godina, i dobio dva sina -Brendona i Dilana. Međutim, njihov brak bio je prepun trzavica i problema. Pamela je dva puta podnosila zahtev za razvod i povlačila ga, a 2002. godine su se konačno razišli.

pamela anderson venčanje na plaži Poznati koji su izgovorili da na plaži

Editors choice