Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Prepričavaćete kako vas je zaprosio dok ne dosadi i najdosadanijoj babi u ulazu

Gde vas je zaprosio? Šta je tačno rekao? Jeste li zaplakali? Koja pesma je bila u pozadini? Želele ili ne, moraćete na sve da odgovorite i to mnogo puta. Prijatelji žele da budu deo posebnih trenutaka i to je znak da im je stalo da budete srećni.

Engagement diamond ring Pet stvari koje vas čekaju nakon veridbe

Kakav je vaš prsten iz snova?

Otkrićete ko se se stvarno zbog vas raduje

Nadovezaćemo se na prethodnu rečenicu – dok vam se ne desi nešto zaista značajno, nećete biti sigurni ko su zaista ljudi koji vas okružuju. Spremite se na razočaranje. Među vašim prijateljima biće i onih koji će jedva prozboriti: Čestitam, a biće i onih koji će izgledati neizainteresovano za vašu priču o tome kako ste obišli sedam zlatara dok niste našle prsten i kako ste, čim ste ga ugledale u vitrini, odmah znale da je baš taj vaš. Neka vas ne potresu njihove reakcije, nego ih shvatite kao lekciju.

Filmovi o venčanju su vam nekako drugačiji

Pošto se pre niste pronalazile u priči, scene venčanja bile su vam zanimljive zbog zgodnog mladoženje ili odlične venčanice, ali sada pažljivo gledate dekoraciju, gledate ko gde treba da stoji, počinjete da razmišljate o prostoru gde bi vaša ceremonija mogla da se održi…Maštajte. Možda nećete moći sve to da priuštite, ali zamislite to kao deo uzbuđenja pred putovanje u grad koji ste oduvek želeli da posetite. Pakovanje, očekivanja i slatko iščekivanje svega što će se uskoro desiti!

Novi osećaj bliskosti

Prsten, a kasnije ni papir, ne može direktno da promeni vaš odnos, ali sve ono što oni u prenesenom značenju predstavljaju, čini da budete bliži nego ikad. Bilo kakva veza podrazumeva kompromise, ali u okviru zajedničkog života ulozi su veći: vaša i njegova porodica, praznici… Mnogo više pregovaranja, nego vremena za maštanje. Zato iskoristite ovaj period i uživajte.

Vesna Marić

Editors choice