Ljubav se oseti u vazduhu, jer je počela priprema vašeg venčanja? Zaustavite se na trenutak i pročitajte naše predloge za skromno venčanje koje možete prirediti u svojoj bajkovitoj bašti. Poslužite se prirodom i divnim bojama da bi vaš ambijent za venčanje izgledao savršeno.

Odaberite boje

Svaka nevesta bira boje na osnovu ličnih afiniteta, ali ukrašavanje prostora bašte mnogo vam pomaže u tome, jer je priroda uradila pola posla za vas! Da biste dopunile okolinu, odaberite paletu koja je zasnovana na prirodnoj boji cveća koje vas okružuje… Nežna boja breskve, topla žuta i bledoroze divan su izbor koji kao da oponaša cveće i izdvaja se od zelenila.

jebote Pet predloga za skromno, ali idilično venčanje u bašti

Stolnjaci

Neka dekoracija počne sa stolnjacima i podmetačima za sto, jer ćete tako postaviti osnovu za dalju dekoraciju i uklapanje detalja. Možete postaviti jedan stolnjak preko čitavog stola, a potom u vidu traka postaviti još zanimljivog tekstila. Osim što ćete imati više interesantnih boja, dekoracija na stolu će izgledati vizuelno usklađenija kada sve dođe na svoje mesto. Koristite cvetne dezene stolnjaka, ali pazite da ne preterate sa dezenima, sve mora savršeno da se uklapa.

6 low cost ideas for your garden wedding 069 3 Pet predloga za skromno, ali idilično venčanje u bašti
Comments