Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Danas ćete saznati fantastične predloge kako biste mogli u nesvakidašnjoj atmosferi da izgovorite sudbonosno da! Ovo će vam pomoći naročito ako ste zbunjeni i neodlučni u izboru savršene destinacije za vaše venčanje. Izbegnite obične restorane i sale i priredite sebi i svojim gostima veličanstveni događaj. Uživajte u predlozima, zagarantovano ćete biti inspirisani!

Venčanje u sumrak

Ako imate odgovarajuće dvorište oko svoje kuće, gde biste mogli da organizujete divno venčanje, jedan od zadataka već ste obavili! Pogledajte ovo svetlucavo okruženje na slici, zar nije predivno? Ako ste kreativni, možete i vi da napravite sličan ambijent. Inače, u pitanju je dvorište jedne kuće u Kaliforniji koje je potpuno preobraženo za čaroban i romantičan ugođaj.

Ceremony at Twilight Pet neobičnih ambijenata za nesvakidašnje venčanje

Neodoljivi bar

Parovi širom sveta bave se preobražavanjem omiljenih barova u salu za svoje venčanje. Pronađite luksuzni, raskošni bar koji će vas očarati i prilagodite ga sebi. Na primer, bar “Bailey” u Indoneziji jedan mladi par potpuno je izmenio. Kreirali su zlatno drvo sa granama od kristala koje su postavili kao dekoraciju za svoje elegantno venčanje. Upotrebite svoju maštu i iskoristite originalne ideje!

Raising The Bar Pet neobičnih ambijenata za nesvakidašnje venčanje

Venčanje pod zvezdama

Jedno od najlepših i najromantičnijih venčanja svakako bi bilo ono pod zvezdama.

Međutim, ukoliko venčanje ne planirate u proleće ili leto, poslužite se fenomenalnim trikom! Kada odaberete mesto za venčanje, postavite LED lampe na plafon i stvorite svoj intimni, magični ambijent. Ovo je jedan od legendarnih ambijenata u Njujorku.

Starry Night at The Waldorf Astoria Pet neobičnih ambijenata za nesvakidašnje venčanje

Sofisticirano venčanje

Volite modu, eleganciju, sofisticiranost? Nađite odgovarajući prostor i osmislite venčanje koje odiše ekstravagantnim duhom dvadesetih, tridesetih godina prošlog veka. Neka i vaše venčanje izgleda otmeno kao kraljevsko venčanje i to uz malo domišljatosti i mnogo dobre organizacije. Kristalni lusteri, beli stolovi i stolice garantuju prefinjen izgled ambijenta za venčanje.

Sophistication In The South of France Pet neobičnih ambijenata za nesvakidašnje venčanje

Venčanje u “zemlji čuda”

Koliko ledeno i veličanstveno vam izgleda ovaj ambijent? Ne brinite, u pitanju je samo dobra dekoracija, tako da ovakav izgled možete postići i usred leta! Venčanje iz bajke je ono što sve žene priželjkuju, a ovo je idealan način da se to i obistini. Predimenzionirane bele grane “okupane” LED plavim lampama, beli prah po podu i bele stolice, učiniće vaš ambijent nesvakidašnjim i nezaboravnim!

Winter Wonderland Ceremony Pet neobičnih ambijenata za nesvakidašnje venčanje

Tara Đukić

Editors choice