Retko kada imamo priliku da prisustvujemo svadbama ljudi iz drugih kultura, znatno drugačijih od naše. U poslednje vreme na televiziji su dosta zastupljene indijske serije i primećujem da sve više devojaka ima želju da se obuče poput Indijki i veoma je interesantno što vole njihov čin venčanja.

Ovog puta vas vodimo u Aziju, tamo gde su svadbeni činovi mnogo drugačiji, a neveste ni nalik našim. Buduće supruge ne nose venčanice u beloj boji, već haljine koje odražavaju njihovu ličnost. Jasno je da je izražena silueta, a svetle boje govore o živosti zapadne kulture, ali i radosti života koja ih tek čeka.

Bilo to delo dizajnera ili lična kreacija, haljine su mahom višebojne i u jarkim nijansama. Istorija nam govori o savršenom spoju stila i kulture. Umetnost je više nego bilo kuda izražena u svakom centimetru materijala koji se lično pravi.

Daleki azijski svetovi nama su i te kako strani, a i njihovo poimanje ove ceremonije. Hajde da se zajedno kroz slike koje slede upoznamo sa azijskim mladama i njihovim stajlingom za najvažniji dan.

321 Nikad lepše, nikad drugačije mlade iz Azije 420 Nikad lepše, nikad drugačije mlade iz Azije 516 Nikad lepše, nikad drugačije mlade iz Azije 613 Nikad lepše, nikad drugačije mlade iz Azije 79 Nikad lepše, nikad drugačije mlade iz Azije 140 Nikad lepše, nikad drugačije mlade iz Azije

Violeta Stojanović

Comments