Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Neki parovi vole imati bliskog ili obiteljskog prijatelja kako bi administrirao njihove bračne zavjete. U tom slučaju, izbjeći ćete opsežnu ili preskupu vjersku obuku za dobivanje vjenčanih papira. Nekoliko telefonskih poziva, internetskih stranica i malo pomoći od strane prijatelja uveliko će vam pomoći u postizanju cilja…

slika 18 Netradicionalno venčanje

Znači i ti sa za to da organiziramo vjenčanje koje će se razlikovati od drugih?

Najprije kontaktirajte županijskog službenika na području mjesta gdje ćete obaviti vjenčanje. Nabavite popis svih zahtjeva i uvjeta za svoju državu i županiju.

Posjetite online stranice koje se bavi aktivnostima za vjenčanje kao što su Universal Life Church. Provjerite jesu li njihove usluge zakonski dozvoljene i hoće li dostaviti svu papirologiju u okviru vašeg zahtijeva.

Slijedite pažljivo upute na određenoj web stranici vezano za koordinacije primanja i ispisivanja službenih papira. Imajte na umu da neke potražuju i malu naknadu te provjerite koji su načini plaćanja.

Odnesite papire u službenikov ured te ih dostavite prema uputama koje ste dobili preko telefonskog poziva. Prije toga, ukoliko je potrebno, posjetite i javnog bilježnika radi eventualne ovjere.

Samo vjenčanje i pristupanje u bračni odnos zahtijeva izjavu o namjeri da će biti pravno obvezujuća, kao što su “uzimam” u tradicionalnim zavjetima ili čak jednostavno “da”. Razmjena bračnih zavjeta je vrlo emotivan i romantičan trenutak u kojem jedno drugom obećavate vjernost, ljubav i zajedništvo u dobru i zlu. Ukoliko nemate osobne inspiracije ili vam nedostaje dodatne kreativnosti, potražite je na odgovarajućoj web stranici ili zamolite profesionalce za pomoć koji će u dogovoru sa vama sastaviti prikladan tekst. Poslije same ceremonije, možete organizirati i ketering za goste sa nekim tradicionalnim aktivnostima, ali također možete unijeti i dašak vlastitih ideja. Imate potpunu slobodu i iskoristite to na najbolji način!

slika 25 Netradicionalno venčanje

Proslava vjenčanja iz poznatih filmova ili čak od slavnih osoba može vam poslužiti kao inspiracija

Kao što i sami vidite, tradicionalna vjenčanja su danas sve skuplja, a vjerujemo da su se neki od vas i zasitili formalnih radnji. Za promjenu, organizirajte vjenčanje i osmislite bračne zavjete van protokola jer će vam svakako smanjiti stres, olakšati novčanik, a vi i vaši uzvanici ćete dobiti nezaboravnu uspomenu.

Tekst: Marina Đarmati

Editors choice